ANSVARIG FÖR RESERVDELAR OCH SUPPORT – TRUCK

ANSVARIG FÖR RESERVDELAR OCH SUPPORT – TRUCK

Brubakken söker ansvarig till vår reservdels- och supportavdeling för alla våra truckkunder i Sverige.
Placering i Göteborg.


Brubakken är inne i en expansiv fas och har stor efterfrågan på våra support- och reservdelstjänster. Har du några års erfarenhet i branschen och har förmåga att lösa problem, välkommen att söka denna tjänst hos oss!

Vi söker dig som har erfarenhet från truck- och/eller fordonsbranschen, har hög ambitionsnivå och stor problemlösningsförmåga. Du har några års erfarenhet och teknisk kompetens från branschen, kanske arbetat som servicetekniker, kan läsa el- och hydraul scheman samt har god datorvana. Du är inte rädd för att söka information på olika sätt för att snabbt hitta rätt reservdelar till olika reparationer. Det är en fördel om du kan uttrycka dig på engelska både i tal och skrift då vi har flera utländska leverantörer. B-körkort är ett krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för och svara på inkommande samtal för order, prisfrågor och leverans för reservdelar och tillbehör
  • Hjälpa och stödja våra tekniker med support- och reservdelsfrågor
  • Ansvara för prissättning av reservdelar
  • Lägga kundorder på reservdelar och tillbehör i Visma Business
  • Ansvara för reklamationshantering mot våra leverantörer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad och motiverad till att alltid göra ett bra jobb. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en vilja att utvecklas. Vi kommer att erbjuda dig intern och extern utbildning inom ditt område.

Vi erbjuder en spännande och ansvarsfull tjänst i vår eftermarknadsorganisation. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med placering i Göteborg

Läs mer om vår verksamhet på www.brubakken.se.
Har du frågor kring denna tjänst kontakta eftermarknadschef Dan Bergquist tel 010-722 30 22 eller dan.bergquist@brubakken.se

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-31 till jobb@brubakken.se, märk din ansökan med "Reservdelar/Support Truck". Urval och intervjuer sker löpande tills vi hittar den vi söker.

Brubakken värnar om dina personuppgifter, när du sänder en ansökan till oss godkänner du att vi spar dina uppgifter under ansökningstiden. Läs mer om vår integritetspolicy på vår hemsida.
Mer info
Kontaktperson Dan Bergquist
Telefon 010-722 30 22
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brubakken.se
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BRUBAKKEN är en av nordens största och mest flexibla maskinpartner, specialiserad på försäljning, rental och service av maskiner i truckbranschen.

Vår målsättning är att göra vardagen enkel och effektiv för våra kunder och se till att hitta rationella och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter kundens önskemål och behov.

Vi samarbetar med världsledande leverantörer såsom Konecranes, TCM, MAFI, Seacom, Kamag och Hubtex.

Brubakken grundades 1956 i Porsgrunn, Norge och har idag ca 190 anställda och en årlig omsättning på ca 750 MSEK. Brubakken AB har kontor och verkstäder i mellersta och södra Sverige.

"Människor, maskiner och långsiktiga relationer"

BRUBAKKEN AB

Victor Hasselblads gata 9

421 31 Västra Frölunda

010-722 30 00 I info@brubakken.se

www.brubakken.se