Redovisningsekonomer till konsultuppdrag, Göteborg

Redovisningsekonomer till konsultuppdrag, Göteborg

Vi söker Dig som är redovisningsekonom och trygg i dina redovisningskunskaper. Du som söker är nyfiken på att uppleva spännande branscher och företag och vill starta upp hösten med ett konsultuppdrag utöver det vanliga. I dagsläget söker vi profiler som är både av junior och mer senior karaktär, heltid som deltid. Det viktiga är att du kan starta upp inom kort och att du vill ta dig an en roll som konsult och växa tillsammans med oss i höst!

Som anställd konsult hos Meritmind & Brightby erbjuds du en trygg anställning samtidigt som du ges möjlighet till variation, utveckling och utmaning genom nya uppdrag i olika typer av verksamheter. Våra konsultuppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket ger dig möjligheten att få göra skillnad i våra kunders verksamheter och vara med och bidra till deras framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken. Många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker redovisningsekonomer med en fallenhet för det löpande arbetet, beroende på din bakgrund som junior eller senior profil kommer uppdragen som du matchas mot givetvis att variera men att de alltid ger dig som konsult en möjlighet till utveckling och en trivsam arbetsplats.

Våra kunder söker idag redovisningsekonomer med varierande ansvarsnivå där då också arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på dina styrkor och erfarenheter. Kravet för samtliga tjänster är dock att du känner dig trygg och bekväm i den löpande redovisningen och nedanstående arbetsuppgifter varierar från uppdrag till uppdrag.
 • Löpande redovisning är grundläggande och ett krav
 • Avstämningar samt bokslutsarbete, meriterande om du självständigt arbetat med att hantera månads- och årsbokslut.
 • Årsredovisningar
 • Skatter, deklarationer och moms
 • Uppföljningar av exempelvis likviditet, budget och prognoser
 • Ekonomisk Analys och Rapportering
 • Externa kontakter med revisorer, banker, myndigheter, kunder osv.
 • Meriterande - Koncernredovisning gärna med förståelse utav IFRS
 • Meriterande - Projektredovisning gärna med förståelse utav SVA
 • Meriterande - Erfarenhet från olika branscher och system
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Ekonomikonsult hos oss stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Som person är du flexibel, lösningsorienterad, nyfiken och engagerad. Du har en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en väl utvecklad förmåga att kommunicera och samarbeta. Du trivs att jobba både i team och självständigt. Du vill vara med och skapa värde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Göteborg

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Helén Nygren på helen.nygren@meritmind.se alternativt Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i din CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Löneadministratör, Lönehandläggare, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Ekonom
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)