Redovisningsassistent till bolag i centrala Göteborg

Redovisningsassistent till bolag i centrala Göteborg

Nu söker vi dig som vill gå in i ett konsultuppdrag som redovisningsassistent på ett spännande bolag i Centrala Göteborg. Uppdragets start är så snart som möjligt och kommer pågå ett år. Efter detta finns självklart stora möjligheter till vidare utveckling genom oss.

Vad kommer du arbeta med?

Som redovisningsassistent samarbetar du tätt med ett härligt ekonomiteam och arbetar brett inom ekonomi. Fokus kommer vara på leverantörsreskontran men du kommer dessutom att stödja teamet med den löpande bokföringen och i bokslutsprocessen. Utöver detta tillkommer en hel del ad-hoc uppgifter samt att identifiera och driva processförbättringar.

Vem är du?

Du som söker har troligtvis arbetat brett inom ekonomi sedan tidigare, med både kund- och leverantörsreskontra. Vi ser gärna också att du har kunskap och gärna viss erfarenhet av den löpande redovisningen. Du talar och skriver flytande på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska, både i skrift och tal. Dessutom har du lätt för att sätta dig in i nya system och har goda kunskaper i office-paketet, med fokus på excel. Har du tidigare arbetat med ekonomi inom detaljhandeln är det meriterande.

Som person har du en stark initiativförmåga och arbetar proaktivt med fokus på struktur och noggrannhet. Du är en problemlösare in i fingerspetsarna och är trygg i dig själv och din förmåga att hantera utmanande situationer. Du har en god kommunikationsförmåga och det faller sig naturligt för dig att skapa goda relationer både med kollegor och med leverantörer. För att trivas i rollen ser vi också att du är en prestigelös och ödmjuk person som har en flexibel inställning.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se eller kandidatansvarig, Sofia Skyvell på Sofia.skyvell@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Redovisningsassistent, Ekonomiassistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)