Hyresadministratör för kunds räkning, Göteborg

Hyresadministratör för kunds räkning, Göteborg

Vi söker en hyresadministratör för kunds räkning till deras centralt belägna kontor i Göteborg. Söker du ett uppdrag hos en kund där du kommer att få vara en del utav ett gott team med egna ansvarsområden under ett par månader som konsult så är detta uppdraget för dig! Uppdraget startar snarast och löper på till och med september!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som hyresadministratör så hanterar du flera kontaktytor och för dig som tycker om att blanda de administrativa arbetsuppgifterna med mycket social kontakt så är detta jobbet för dig! Du kommer primärt att hantera:
 • Avisering kommersiellt kunder
 • Avisering bostadskunder
 • Inkasso och påminnelsehantering kommersiella kunder
 • Reskontrahantering
 • Hantera kommersiella hyresavtal
 • Hyreshöjningar
 • Fastighetstaxeringar
 • Inregistrering avtal
Kvalifikationer och erfarenhet:

Här söker vi dig som med relevant utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet inom ovan nämnda arbetsuppgifter vill stötta upp hos vår kund under ett spännande konsultuppdrag.

Personliga egenskaper:

På vår kunds avdelning avlöser projekten varandra så att med god erfarenhet inom rollen kan du enkelt navigera dig mellan dagens uppgifter och utföra de prioriteringar som krävs. De sitter i ett gott team och stöttar upp för varandra där det behövs. Då du sitter på flera kontaktytor är det viktigt att du som person kan bygga och förvalta goda relationer såväl internt som externt. VI söker dig som är duktig på att se detaljer och håller god ordning och reda i dina arbetsuppgifter.

Om Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterande Konsultchef Jenny Österberg på nummer +46739427480 alternativt på jenny.osterberg@meritmind.seIntervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: hyresadministratör, ekonomiassistent, administratör, fastighetsekonom
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)