Ekonomiassistent till kundreskontran, Göteborg

Ekonomiassistent till kundreskontran, Göteborg

För dig som vill arbeta inom kundreskontran kommer här ett spännande uppdrag för dig som vill arbeta som konsult. Vår kund behöver din hjälp relativt omgående och uppdraget sträcker sig sedan till oktober, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller en potentiell överrekrytering.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du som söker kommer att få chansen till ett uppdrag hos en stabil och välmående kund, och ingå i deras kundreskontra-team. Du kommer att hantera allehanda uppgifter inom området med fokus på in- och utbetalningar samt avstämningar. Vår kund har en flexibel inställning till vart arbetet sköts och efter upplärningen finns det möjlighet till att arbeta hemifrån 2-3 dagar i veckan. Viss semester kan placeras in då sommaren nu är nära, undantag v31.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser att du som söker har relevant utbildning och något års erfarenhet för denna roll på vår kunds reskontra-avdelning. Du bör ha viss koll på debet/kredit sedan tidigare så att du med enkelhet kan komma in i arbetsuppgifterna. Vår kund har egna system så upplärning utav dessa kommer att ske ute på plats.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en lättlärd och flexibel person, någon som finner det extra givande att jobba i team och stödja upp för varandra. Du behöver ha med dig viss erfarenhet för att kunna hantera arbetsflödet i denna roll men vi ser att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill fördjupa dig inom just kundreskontran.

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind-Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Österbergjenny.osterberg@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, financial assistant, accounting assistant
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)