Ekonomiassistent till bolag inom retail.

Ekonomiassistent till bolag inom retail.

Brightby Bemanning- Meritmind söker nu till vår kund i Mölndal en ekonomiassistent med start omgående och fram till 31 mars 2023, med möjlighet till eventuell förlängning. Du som söker är i början av din karriär och har något/några års erfarenhet. Det här är en chans för dig, läs mer här:

Det här är en unik möjlighet för dig som är nyexaminerad ekonom och som vill anta rollen som ekonomiassistent hos marknadsledande retailbolag. Kanske har du under dina studier på yrkeshögskola eller universitet arbetat i butik (inget krav) och brinner nu för att lära dig butiksredovisning och att hantera stora flöden inom leverantörskontra. Utöver spännande arbetsuppgifter kommer du ingå i ett härligt team med andra engagerade och varma kollegor som både gillar att arbeta hårt och är beredda på att inkludera dig i sitt team. Här har du verkligen utveckling att vänta!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Butiksredovisning
 • Leverantörsreskontra
 • Utredning av differenser
 • Kommunikation med interna och externa parter.
 • Delta i ekonomiorganisationens förbättringsarbeten
 • Delaktighet i bokslutsarbete kopplat till leverantörsreskontra.
 • Utföra och följa upp leverantörsutbetalningar.


Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att vara en lagspelare och som aldrig tummar på kvalitet och noggrannhet. Du är duktig på att arbeta strukturerat och sätter värde i att försöka finna effektiva lösningar på problem. Eftersom du kan vara nyexaminerad från högre ekonomiutbildning (universitet och eller yrkeshögskola) kräver vi ingen gedigen erfarenhet inom ekonomiområdet, men däremot vill vi att du har en hunger att lära dig. Du är modig, prestigelös och vågar fråga när du inte förstår. För dig är det viktigt att ha roligt och trivas på arbetet. Du bidrar gärna till att skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Du behärskar även svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, så du får en varierad och spännande vardag. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap i form av sociala aktiviteter så som frukostar, konferenser, kick-offer osv.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på http://meritmind.se

Placeringsort: Mölndal, Göteborg

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind-Brightby Bemanning. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Österberg jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Meritmind-Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent, leverantörsreskontra, nyexaminerad ekonom, nyexaminerad
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)