Ekonomiassistent sökes för kunds räkning, Göteborg

Ekonomiassistent sökes för kunds räkning, Göteborg

Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent med inriktning leverantörsreskontran till vår kund här i Göteborg. För dig som värdesätter att kunna arbeta flexibelt mellan hemmakontor och på arbetsplatsen möjliggör vår kund dina önskemål. Uppdraget har omgående start och sträcker sig fram till 31 augusti, möjlighet till ledighet finnes.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som konsult kommer du här att ingå i ett team om 4 personer där ni stödjer varandra. Du kommer att arbeta aktivt med uppgifter högt som lågt inom leverantörsreskontran. Vår kund arbetar med stora fakturavolymer vilket ställer krav på dig som individ att kunna hantera ett högt arbetstempo och att du är en god administratör.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som tidigare arbetat ett par år som ekonomiassistent och som har erfarenhet från just leverantörsreskontran. Arbetsuppgifter som fakturering och avstämningar kommer du att arbeta med dagligdags så det är av stor vikt att du gillar detaljer och problemlösning. En god systemförståelse är värdefullt, och har du arbetat med Palette är detta starkt meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper:

Söker du ett gott team och där du får jobba i en lärorik miljö och under ett par månader får gräva dig ner i leverantörsreskontran så är detta chansen! Vi söker en lagspelare som kan stötta upp ute hos vår kund och trivs med att arbeta detaljfokuserat och organiserat.

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga Konsultchef Jenny Österberg på nummer +46739427480 alternativt på jenny.osterberg@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, financial assistant, accounting assistant, leverantörsreskontran, reskontran
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)