Ekonomiassistent på 50%

Ekonomiassistent på 50%

Nu söker vi för kunds räkning efter en konsult för ett uppdrag som ekonomiassistent på 50%. Uppdraget startar vecka 9 för att sedan pågå 3-5 månader. Kunden är belägen i Mölnlycke men du kommer främst arbeta hemifrån.

Vad kommer du arbeta med?

I rollen kommer du stötta deras ekonomiassistent med en bredd av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med;
  • Kundreskontra - räntefakturor, påminnelser, upplägg av kunder, registervård för kunder, vidarefakturering inom bolagen, ärendehantering i bolagets gemensamma ekonomimejl mm.
  • Leverantörsreskontra (arbetar i Medius) - behjälplig med kontering och distribuering av omkostnadsfakturor av två mindre bolag, upplägg av leverantörer, registervård för leverantör mm.
Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av både kund- och leverantörsreskontra. Vi tror att du har något eller några års erfarenhet alternativt att du idag studerar men har arbetat med likande uppgifter parallellt med studier.

Som person är du en sann "doer" som arbetar med stort fokus på struktur, effektivitet och kvalité. Du har ett starkt driv och är duktig på att självständigt planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Samtidigt är du flexibel, prestigelös och älskar att arbeta mot gemensamma mot tillsammans med dina kollegor!

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Ekonomiassistent, deltid, kundreskontra, leverantörsreskontra
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)