Ekonom inom logistik till internationell kund i Göteborg

Ekonom inom logistik till internationell kund i Göteborg

Brightby Bemanning- Meritmind söker nu till vår kund i Göteborg en ekonom med omgående start och initialt 6 månader (med möjlighet till eventuell förlängning):

Om du trivs i en varierande och bred roll där du får arbeta med både ekonomiska och logistiska frågor är det här en spännande tjänst för dig! Vår kund söker just nu en konsult som vill arbeta i en social roll med många kontaktytor runt om i världen. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med logistik och ekonomi i internationell miljö. Vår kund är lokaliserad i Göteborg och tjänsten är ett längre konsultuppdrag.

Arbetsuppgifter:

Rollen innebär att du är spindeln i nätet och en brygga mellan kunder, säljavdelning och speditörer. Du kommer att arbeta mot olika internationella marknader och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Ansvara för processen från offert till levererad produkt vilket innebär orderbekräftelse, frakthantering och fakturering.
  • Ansvarig för frakter och i nära dialog med tillverkare samt speditörer
  • Ansvarig för inventering av lagersaldo
  • Stödja ekonomiavdelningen med bokföringsarbete
  • Arbeta nära utvecklingsavdelningen för beställning av material och komponenter


Kvalifikationer och erfarenheter:

För att passa i rollen ser vi att du behöver flerårig erfarenhet av att arbeta inom logistikbranschen. Du har vana av att arbeta inom ekonomi och förstår det ekonomiska flödet. Då vår kund är ett internationellt bolag ser vi gärna att du har vana av att arbeta i en internationell miljö med engelska som koncernspråk. Då rollen är bred med många olika arbetsuppgifter och kontaktytor ser vi att du också har god vana av att arbeta i en administrativ roll. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att arbeta i nära samarbete med andra. Rollen kräver också stor noggrannhet och en förmåga att kunna prioritera i perioder med mycket att göra. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande.

Vad erbjuder vi dig?

Då detta är ett konsultuppdrag är du anställd på Brightby och uthyrd som konsult till kunden på ett längre konsultuppdrag. Hos hos på Brightby erbjuds du ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult, tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind-Brightby Bemanning. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Lundahl

julia.lundahl@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Meritmind-Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Ekonom, logistik, administration, ekonomiassistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)