Controller till tillväxtkoncern i Göteborg

Controller till tillväxtkoncern i Göteborg

Controller till tillväxtkoncern i Göteborg

Som Controller hos vår kund kommer du att befinna dig både fysiskt och organisatoriskt mitt i händelsernas centrum. I lokaler i centrala Göteborg kommer du att stötta CFO och Business Controller med att bygga rapporter och vara delaktig i analysarbetet i denna spännande börsnoterade tillväxtkoncern. Det här är en spännande chans för dig som vill kliva in i händelsernas centrum och som är redo att utveckla dig i din roll som Controller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Controller hos vår kund kommer du att arbeta i koncernens moderbolag. Du kommer att stötta CFO och Business Controller genom att ta fram rapporter och assistera i analysarbetet. Det ger rollen en spännande bredd och ditt arbete kommer innebära nära kommunikation och samarbete med dotterbolagens ekonomifunktioner. Dagarna kommer genomsyras av ett högt tempo, en stark laganda och en lust att vilja bidra till koncernens starka tillväxt. Du sätter själv ribban för ambitionsnivån.



Kvalifikationer och erfarenhet:
För att passa i rollen som Controller ser vi att du har goda kunskaper i redovisning och har flerårig erfarenhet av att arbeta inom controlling. Vi ser också att du har god erfarenhet och kunskap av Excel. Du trivs att arbeta i en roll där du assisterar dina kollegor och ansvara för framtagning samt sammanställning av olika rapporter. Du trivs också med att arbeta med analyser utifrån nyckeltal och andra mått på koncernens verksamhet. Då du kommer att ha kontakt med såväl nationella som internationella intressenter krävs goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper:
Du brinner för verksamhetsstyrning och har en god analytisk förmåga. För att tala i metaforer så kan du både titta i backspegeln och analysera resultatet, men har även förmågan att blicka framåt. Som konsult inom ekonomi ser vi att du är noggrann och strukturerad samt att du besitter en god social och kommunikativ förmåga. Du kommer att arbeta i en koncern med stark tillväxt vilket innebär att du kommer behöva anpassa dig efter

Vill du veta mer om att vara tjänsten och att vara konsult hos Meritmind är du välkommen att kontakta Konsultchef Julia Lundahl 0701-66 0871 eller julia.lundahl@meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
  • Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bla att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid alla våra konsulttillsättningar görs en bakgrundskontroll. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

VIll du även läsa om vår konsultverksamhet inom Brightby, klicka här:

Brightby Bemanning

Controller, Business Controller, Redovisningsekonom, Verksamhetsstyrning,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)