Webmaster till Witre Manutan

Webmaster till Witre Manutan

Vill du arbeta i en teknisk och kommunikativ roll på ett företag som satsar på digitalisering? Lockas du av att ta ett stort ägandeskap i dina projekt och har du kunskaper inom webbutveckling? Vi söker dig till en tjänst som webmaster till expansiva Witre Manutan.

Om företagetWitre Manutan är en helhetsleverantör inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor, som erbjuder allt företag behöver för att utrusta sin arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och med kunniga medarbetare som brinner för att hjälpa till, levererar de kompletta lösningar som skapar en bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet för deras kunder. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 2 000 medarbetare.

Witre Manutan Norden är under stark tillväxt och tar ständigt nya marknadsandelar. De söker nu dig som vill vara en del av utvecklingen framåt i en roll som webmaster. Tjänsten som webmaster är en rekrytering, där du anställs direkt av Witre Manutan. Här erbjuds du att verka i en internationell miljö på en arbetsplats med god sammanhållning. Eftersom du kommer att arbeta nära teamet i Frankrike får du också möjlighet att resa till Frankrike för att besöka dina kollegor där.

ArbetsuppgifterI rollen som webmaster ansvarar du för att utveckla, uppdatera och underhålla Witre Manutans kampanjsidor. Då företaget satsar stort för att digitalisera sig kommer du även att leda projekt som syftar till att ta Witre Manutans digitala kanaler och deras användare till nya nivåer. Vidare ansvarar du för att bygga kampanjsidor, granska och analysera statistik, arbeta med felsökning samt att långsiktigt planera för framtida utvecklingsmöjligheter för webbplatsen. Som webmaster har du ett nära samarbete med utvecklingsteamet på huvudkontoret i Frankrike, där du är delaktig i hela utvecklingsprocessen och har stor möjlighet att påverka resultatet. Vidare arbetar du nära en annan webmaster och du tillhör marknadsteamet, som består utav 15 medarbetare.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom ett tekniskt område såsom webdesign, systemutveckling och/eller systemvetenskap
  • Du har en god dator-och systemvana och kunskaper inom CSS och HTML5
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Det är starkt meriterande med arbetslivserfarenhet som webmaster, webbredaktör, webbdesigner eller liknande. Vidare är det meriterande med erfarenhet inom Google Analytics och Google Tag Manager samt med kunskaper inom JavaScript.
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, där du självständigt strukturerar ditt arbete och driver dina projekt framåt. Du trivs i en social tjänst där du tillhör ett team och du lockas av att arbeta med flera kontaktytor. Vidare arbetar du målfokuserat med dina uppgifter för att leverera bästa möjliga resultat inom givna tidsramar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Webmaster, webbredaktör, webbansvarig, webdesign, webb, utveckling, system, EDI, E-handel, digital, digitalisering, projekt, rekrytering, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.