Verkstadsmekaniker till Cold Cut Systems!

Verkstadsmekaniker till Cold Cut Systems!

Är du händig som person och har ett stort tekniskt intresse? Söker du en arbetsplats som värdesätter högt engagemang? Cold Cut Systems erbjuder dig en roll där du får arbeta med en spännande produkt som räddar liv!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Cold Cut Systems har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Cold Cut Systems en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetCold Cut System är ett världsledande företag inom utveckling av skärsläckarsystem. Företagets slutkund är olika typer av räddningstjänstorganisationer och det finns idag 1200 skärsläckarsystem installerade i 45 olika länder. Utveckling och produktion sker i Cold Cut systems lokaler i Kungsbacka där du erbjuds möjligheten att arbeta med ett team av verkstadsmekaniker. Hos Cold Cut Systems leder ditt arbete till kunden effektivt kan släcka bränder vilket ökar säkerheten och förbättrar arbetsmiljön vid släckningsarbeten.

ArbetsuppgifterI rollen som verkstadsmekaniker arbetar du med montering av företagets skärsläckarverktyg som tituleras Cold Cut Cobra. När en order inkommer till företaget börjar du tillsammans med verkstadens team, som idag består av fyra medarbetare, arbeta stationsvis för att bygga ihop verktyget som slutligen levereras till kund. Du arbetar självständigt med maskinens alla delar, från lösa delar till komplett verktyg. Vid framställande av skärsläckarverktyget förekommer både mekaniska och hydrauliska moment samt enklare el moment.

Vid start ges du en gedigen introduktion där du få ta del företagets vision och produkt för att du ska kunna färdigställa företagsprodukter med hög kvalité. Cold Cut Systems ger dig möjlighet att vara en del av deras tillväxtresa och det finns goda möjligheter att utvecklas.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom mekanik, underhåll eller installation, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet eller studier inom elektronik
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska
  • Truckkort
Som person har en positiv attityd till ditt arbete och sprider en god stämning omkring dig. För dig är det viktigt att alltid hålla det du har lovat, göra klart ditt arbete och följa uppsatta regler. Därtill är du hjälpsam och ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du motiveras av att agera problemlösande och har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Avslutningsvis har du lätt för att anpassa dig efter nya situationer där du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicemontör, montör, teknik, tekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker, mekaniker, reparatör, produktionstekniker, räddningstjänst, skärbrandsläckare, skärsläckarsystem, mekanik, el, elektronik, hydraulik, verkstad, industri, installation, underhåll, reparation, tekniker, heltid, Kungsbacka
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!