Verkstadschef till ledande företag inom uthyrning av transportutrustning

Verkstadschef till ledande företag inom uthyrning av transportutrustning

Är du en duktig ledare och motiveras av nya utmaningar? Vill du vara med att utveckla verkstaden i Göteborg? Här får du arbeta på ett företag som befinner sig i en expansiv fas, där du har helhetsansvar för din anläggning.

Om företagetFöretaget är ett av Europas ledande företag inom uthyrning av transportutrustning för exempelvis trailers och lastbilar. De finns i 16 olika länder med huvudkontor i Amsterdam. Det svenska huvudkontoret ligger i Helsingborg. På plats i Göteborg arbetar idag cirka 20 personer. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare. Företaget erbjuder dig bland annat utvecklingsmöjligheter samt arbete tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen som verkstadschef har du det övergripande ansvaret över driften på verkstaden, vilket till stor del består av administrativa arbets- och planeringsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av beställning av reservdelar, kvalitetskontroll av verkstadens arbete, kontroll gällande säkerhet, budgetansvar samt kundkontakter. Du ansvarar även för personal, totalt sett cirka 20 medarbetare. Som verkstadschef har du ett ledaransvar där du delegerar, motiverar, utvecklar samt stöttar dina medarbetare. I rollen har du i stor utsträckning kontakt med huvudkontoret, som bistår med bland annat stöttning gällande strukturarbete och rutiner.

Formella krav
  • Relevant avslutad teknisk utbildning på minst gymnasienivå (mekanikerutbildning är meriterande)
  • Arbetslivserfarenhet inom ledarskap och teknik
  • Erfarenhet inom trailer-/lastbilsbranschen eller i rollen som mekaniker (meriterande)
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska, mycket goda kunskaper i engelska
  • B-körkort, god datorvana
För att trivas i denna roll har du ett stort teknikintresse och är bekväm i en ledarposition. Du har förmåga att forma effektiva arbetsgrupper baserat på täta samarbeten. Du lockas av att känna ett ägandeskap gällande den verksamhet du arbetar i och drivs av att utveckla verksamheten. Du uppskattar ett arbete med stor frihet under ansvar. Vidare trivs du med administrativt arbete och att skapa struktur. Att arbeta med stort kundfokus kommer naturligt för dig och du är serviceminded samt förtroendeingivande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, mekaniker, mekanik, trailer, lastbil, verkstad, verkstadschef, chef, Göteborg, ledarskap, HR, administration, personlansvar, budgetansvar
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.