Verkstadschef / Platschef till företag inom transportbranschen

Verkstadschef / Platschef till företag inom transportbranschen

Är du ute efter din nästa utmaning och vill få möjlighet att sätta din prägel på arbetet? Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap inom en teknisk bransch och som har förmågan att leda genom dina medarbetare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget är en ledande tjänsteleverantör inom service och uthyrning av transportutrustning för exempelvis trailers. De finns i 17 olika länder i Europa och Nordamerika med huvudkontor i Amsterdam. Det svenska huvudkontoret ligger i Helsingborg och på plats i Göteborg finns idag tre verkstäder. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nu en verkstadschef.

ArbetsuppgifterI rollen som verkstadschef har du det övergripande ansvaret över driften för samtliga tre verkstäderna i Göteborg. Ditt arbete består till stor del av administrativa arbets- och planeringsuppgifter, där du också ansvarar för att driva kunddialogerna i regionen. Som verkstadschef har du både ett budget- och personalansvar där du delegerar, motiverar, utvecklar samt stöttar dina medarbetare. Idag arbetar det ungefär 35 medarbetare totalt på de tre verkstäderna varav fem arbetsledare som rapporterar direkt till dig. I rollen har du även kontakt med företagets huvudkontor, som bistår med bland annat stöttning kring ramarna för strukturarbete och rutiner.

Formella krav
  • Avslutad teknisk utbildning på minst gymnasienivå, mekanikerutbildning är meriterande
  • Erfarenhet av att leda flera och/eller en större anläggning inom fordonsindustrin
  • Erfarenhet inom trailer-/lastbilsbranschen är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska
  • God datorvana
  • B-körkort
Vi tror att du som söker drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Du har en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som utanför. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till nöjda kunder. Du har dessutom intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Vidare tror vi att du har enkelt för att tänka och resonera strategiskt och ser till uppgifters långsiktiga betydelse och konsekvenser. Slutligen önskar vi att du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, mekaniker, mekanik, trailer, lastbil, verkstad, verkstadschef, platschef, chef, ledare, affär, kommersiellt, kund, Göteborg, ledarskap, administration, personalansvar, budgetansvar
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.