Vaktmästare till ISS Facility Services - Start september!

Vaktmästare till ISS Facility Services - Start september!

Har du tidigare erfarenhet av ett praktiskt yrke, är händig som person och gillar att ha varierade arbetsuppgifter? Då är tjänsten som vaktmästare till ISS Facility Services rätt tjänst för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 60% som varar i fyra månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos ISS Facility Services.

Om företagetISS Facility Services är ett av Sveriges och världens största tjänsteföretag med över 6000 medarbetare i Sverige och närmare 400 000 medarbetare globalt. De skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer samt en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.

ArbetsuppgifterSom kontorsvaktmästare blir du en del av företagets avdelning för kontorsservice och arbetar ute hos företagets kund i centrala Göteborg. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter samt hanterar moment från felanmälningar till service och underhåll av kundens lokaler och utrustning. Därtill är du delaktig i färdigställning av flytt mellan olika våningar hos kunden, där du genomför exempelvis montering av möbler och uppsättning av skärmar. Vidare tar du emot och hämtar leveranser till företaget. Du arbetar i nära samarbete med en erfaren kollega som ger introduktion och upplärning vid start. Det här är en tjänst på 60% och dina arbetstider är förlagda på vardagar måndag, torsdag och fredag mellan klockan 08:00 och 17:00.
  • Underhåll och service hos kund
  • Mottagning av felanmälningar
  • Delaktig vid kundernas kontorsflytt och behjälplig vid monterings moment
  • Samarbete med närmsta kollega för att hitta bra lösningar till kund
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller bygg
  • Arbetslivserfarenhet av liknande arbete eller inom service
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Vi söker dig som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. I rollen som kontorsvaktmästare arbetar du tätt ihop med dina kollegor, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Avslutningsvis motiveras du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem.

Övrig information
Start: september
Plats: Göteborg
Typ av tjänst: Konsultuppdrag
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Vaktmästare, kontorsservice, service, servicetekniker, fastighetsskötare, heltid, extern service, reception, händig, reparation, teknik, kontorsvaktmästare, reparation
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!