VD-assistent / Administration

VD-assistent / Administration

Är du erfaren VD-assistent och riktigt vass på att skapa strukturer? Trivs du en dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda? Hos MATCHi erbjuds du en variationsrik vardag där varje anställd är en nyckelspelare för företaget.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos MATCHi.

Om företagetMATCHi levererar roligare, enklare och mer lättillgänglig racketsport genom onlinebokning av banor. De erbjuder en helhetslösning för sina kunder där alltifrån bokning, inpassering och välkomstskärmar till hantering av belysning paketeras efter kunden behov. Med MATCHis app kan användarna boka banor och kurser i tennis, badminton, padel, squash eller bordtennis runt om i världen. Genom att vara modiga, fokuserade och samverkande med racketsportsvärlden har de ambitionen att utveckla racketsporten och göra den mer tillgänglig. Här hittar du ett företag som brinner för racketsport, folkhälsa, föreningsverksamhet och entreprenörskap. Lika mycket som de brinner för sporten, brinner de för sina anställda och det är viktigt för MATCHi att du trivs och får utrymme att utvecklas inom ditt kompetensområde. De är nu mitt i en tillväxtresa och söker dig som vill vara en del av den!

ArbetsuppgifterI rollen som VD-assistent arbetar du brett med administrativa sysslor med syfte att avlasta MATCHis VD. Detta innefattar administrativa arbetsuppgifter som mailhantering, kalenderadministration, möteskoordinering och förberedande arbete inför presentationer. Du ansvarar även för kontorsrelaterade uppgifter så som planering av konferenser, beställning av kontorsmaterial och andra inköp. Du arbetar i en dynamisk miljö och denna roll passar dig som trivs i en variationsrik roll där du hanterar olika typer av arbetsuppgifter som uppkommer under arbetet.

Formella krav
  • Några års erfarenhet som VD-assistent, ledningsgruppsassistent eller motsvarande
  • God dator- och systemvana och kunskaper i PowerPoint
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i både tal och skrift
Vi tror att du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att göra ett bra arbete. Som VD-assistent trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag. Du är flexibel och kan anpassa ditt arbetssätt till olika personer och även utifrån situationens förutsättningar. Du har en prestigelös inställning till arbetet, är mån om organisationen och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information
Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: chefsassistent, VD-assistent, administration, administratör, chefssekreterare, sekreterare, Göteborg, heltid, omgående
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!