Utvecklare / Systemutvecklare / Backend

Utvecklare / Systemutvecklare / Backend

Vill du arbeta på ett företag som tar tillvara på dina kreativa idéer för att bidra till samhällsnytta? Trivs du i en öppen miljö i nära samarbete med dina kollegor? Här erbjuds du ett helhetsansvar där du får följa dina projekt från början till slut.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gotit.

Om företagetGotit AB utvecklar och levererar IT-system för utbildningsverksamhet i syfte att skapa en optimal administration. I dialog med sina kunder skapar och utvecklar företaget produktanpassade lösningar. De arbetar idag med två olika IT-stöd, det ena för vuxenutbildning och den andra är avsedd för förskola upp till gymnasieskola. Gotit:s vision är att tillsammans utveckla morgondagens lärande. Gotit söker nu nya nyfikna utvecklare som vill vara med på en spännande resa framåt.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare arbetar du med att utveckla IT-stöd för elevadministration inom skolplattformen Skolplatsen anpassat för förskola, grundskola, gymnasieskola och kulturskola. Du tillhör ett team om fyra utvecklare och arbetar både självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor. Ni arbetar enligt SCRUM med två veckors sprintar och kontinuerliga releaser. Du arbetar med webbutveckling i olika utvecklingsmiljöer samt med testning. Arbetet sker i .NET Core 2, MVC och legacy kod. Utöver detta arbetar du även med NET Core Web API-produkter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom programmering/IT
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av backend-utveckling
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Vi tror att du som söker är en nyfiken person som tycker om att testa nya saker och komma med nya idéer. Du tar ansvar för ditt arbete och kan självständigt strukturera ditt angreppsätt. Vidare trivs du med att få lösa problem och du har en lösningsfokuserad inställning. Slutligen tror vi att du trivs med kombinationen att både arbeta på egen hand samt i samarbete med andra.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utvecklare, utveckling, backend, nyexaminerad, test, IT, programmerare, programmering, developer, backend, back-end, fullstack, databas, C#, SQL, .Net, .Net Core, Semantisk HTML, Responsiv CSS, Java Script, JQuery, Web API, MVC, Design Patterns, SOLID, TFS Server, DevOps, agil, Domain
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!