Utvecklare / Systemutvecklare / Backend

Utvecklare / Systemutvecklare / Backend

Vill du arbeta på ett företag som tar tillvara på dina kreativa idéer? Trivs du i en öppen miljö med nära samarbete med dina kollegor och samtidigt vill bidra till samhällsnytta? Här erbjud du en ett helhetsansvar där du får följa dina projekt från början till slut.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gotit.

Om företagetGotit utvecklar och levererar IT-system för utbildningsverksamhet i syfte att skapa en optimal administration. I dialog med sina kunder skapar och utvecklar företaget produktanpassade lösningar. De arbetar idag med två olika IT-stöd, det ena för vuxenutbildning och den andra är avsedd för förskola upp till gymnasieskola. Gotit:s vision är att tillsammans utveckla morgondagens lärande. Gotit söker nu nya nyfikna utvecklare som vill vara med på en spännande resa framåt.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare arbetar du med att utveckla IT-stöd inom skolplattformen Alvis för vuxenutbildningar, där du tillhör ett team om fyra personer. Du arbetar både självständigt och i samarbete med andra och arbetar enligt SCRUM med två veckors sprintar och kontinuerliga releaser. Du arbetar med webbutveckling i olika utvecklingsmiljöer samt med testning. Arbetet sker både i Webforms och .NET Core 2 samt MVX, även NETCore Web API produkter.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom programmering/IT
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av backend-utveckling
  • Du förstår svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker är en nyfiken person som tycker om att testa nya saker och komma med nya idéer. Du tar ansvar för ditt arbete och kan självständigt strukturera ditt angreppsätt. Vidare trivs du med att få lösa problem och du har en lösningsfokuserad inställning. Slutligen tror vi att du trivs med kombinationen att både arbeta på egen hand samt i samarbete med andra.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utvecklare, utveckling, backend, nyexaminerad, test, IT, programmerare, programmering, developer, backend, back-end, fullstack, databas, C#, SQL, .Net, .Net Core, Semantisk HTML, Responsiv CSS, Java Script, JQuery, Web API, MVC, Design Patterns, SOLID, TFS Server, DevOps, agil, Domain
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.