Utvecklare / Mjukvaruutvecklare till Plejd

Utvecklare / Mjukvaruutvecklare till Plejd

Är du nyutexaminerad inom systemutveckling och vill du börja din karriär på ett kreativt och innovativt bolag? Vi söker dig med stort tekniskt intresse till en tjänst som utvecklare till företaget Plejd.

Om företagetPlejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som använder den nya tekniken på rätt sätt. Under 2017 tog bolaget en stark position som en ledande aktör inom belysningsautomation inom Sverige. Plejd karaktäriseras av stort engagemang och hög kompetens med en kultur och värdegrund som lett till låg personalomsättning.

Plejd söker nu utvecklare som kommer att utgöra en viktig del i deras expansion framåt. Tjänsten är en rekrytering, där du anställs direkt av Plejd.

ArbetsuppgifterPlejd söker flera utvecklare inom olika områden och här får du chansen att fokusera på just det område du brinner för. En roll är inom hårdvarunära utveckling där du arbetar inom inbyggda system och tillhör hårdvaruteamet. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du bland annat kretskort och du programmerar främst i C. Motiveras du mer av att arbeta mjukvarunära, finns även en tjänst där du arbetar med frontend-utveckling mot webb. I denna roll kommer du att få ansvar för för Plejds hemsidor, där du ansvarar för att hålla dessa uppdaterade och för att utveckla nya innovativa funktioner. Här tillhör du mjukvaruutvecklingsteamet. Den tredje rollen är som backend-utvecklare där du arbetar med mjukvaruutveckling och programmerar bland annat databaser.

Gemensamt för alla roller är att du får nyttja ditt tekniska intresse, arbeta kreativt och bli upplärd av riktigt duktiga utvecklare. Du kommer tillhöra ett team som innefattar olika kompetenser och du kommer därmed få insyn i både olika tekniker och i olika delar av verksamheten. Du arbetar med frihet under ansvar och får utrymme att komma med egna idéer.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Meriterande är arbetslivserfarenhet som mjukvaruutvecklare och/eller att du har gjort egna projekt inom utveckling på din fritid
Vi tror att du som söker är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du får ta egna initiativ i ditt arbete. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem. Vidare ser du positivt på att tillhöra ett team och att samarbeta med andra.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Mjukvaruutvecklare, utvecklare, mjukvara, systemutvecklare, utveckling, embedded systems, backend, frontend, teknik, elektronik, elektro, mekanik, el, ingenjör, civilingenjör, rekrytering, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.