Utvecklare / Backend / Fullstack / C#

Utvecklare / Backend / Fullstack / C#

Vill du delta i den kreativa processen för nyutveckling tillsammans med kollegor? Lockas du av att arbeta inhouse? Här erbjuds du ett helhetsansvar där du får följa resultatet av ditt arbete från början till slut.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Pector AB.

Om företagetPector AB är ett konsult- och utvecklingsbolag som består av flera delar, däribland en intern utvecklingsavdelning, som arbetar med egenutvecklade applikationer. Företaget värdesätter att bibehålla en hög kompetensnivå varpå samtliga medarbetare kontinuerligt får möjligheten att genomgå interna individanpassade utbildningar. Pector AB stödjer kunders affärsprocesser med effektiva informationssystem och har sedan 2006 arbetat med affärssystem från Visma, andra produkter relaterade till Visma samt egenutvecklade produkter. Idag är Pector AB en av Sveriges främsta Visma-partner.

Pector AB befinner sig i en tillväxtfas och kommer under våren att starta upp ett systerbolag med entreprenörsanda, som kommer att vara ett renodlat systemutvecklingsbolag. Som en del i Pector AB:s tillväxtplan kommer du att vara delaktig i uppstarten av systerbolaget.

ArbetsuppgifterI rollen som utvecklare arbetar du i en fullstackroll med viktning mot backendutveckling. Du arbetar inhouse med utveckling av Pectors egna produkter och tar stort ägandeskap för utvecklingsprocessen. Du utvecklar med hjälp av C#, .Net och arbetar med data i Microsoft SQL. Arbetet varierar i komplexitet och du utvecklar för både Cloud (Azure), desktop och web. Utöver detta arbetar du med Pectors samtliga partners för att utveckla integrationskopplingar till tredjepartssystem. Genom att driva egna utvecklingsprojekt för integrationer mellan Visma Business och andra verksamhetssystem får du utlopp för din kreativa förmåga. Du arbetar i nära samarbete med affärssystemkonsulterna, som driver kunddialogen där du ansvarar för att möta kundernas behov genom att ta fram ett utvecklingsförslag samt en tidsplan.

Som utvecklare på Pector erbjuds du ett helhetsansvar i hela processen. Pector lägger stor vikt vid personlig utveckling och du erbjuds en individuell utvecklingsbudget som sätts i samråd med företaget.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet inom C# och/eller .Net
  • Hantering av data i Microsoft SQL eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i Cloud (Azure)
  • Det är meriterande med erfarenhet inom AI
  • Svenska flytande i tal och skrift och mycket goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker tar ansvar för dina uppgifter och säkerställer att det du levererar håller en hög kvalitet. Du kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Ditt tillvägagångssätt är lösningsorienterad, vilket märks genom att du på ett proaktivt sätt identifierar lösningar och arbetar för att säkerställa hög kvalité i ditt arbete. Vidare ser vi att du som söker har förmåga och intresse för att samarbeta med andra. Du har lätt för att se gruppen och syftet med helheten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!