Utvecklare / Backend / Fullstack

Utvecklare / Backend / Fullstack

Lockas du av att ta ägandeskap för ditt arbete? Vill du delta i den kreativa processen för nyutveckling tillsammans med kollegor? Här erbjuda du ett helhetsansvar där du får följa resultatet av ditt arbete hos slutkund.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställas direkt hos Pector AB.

Om företagetPector AB är ett bolag som består av flera delar, därbland en intern utvecklingsavdelning, som arbetar med egenutvecklade applikationer. Pector AB:s roll gentemot kunden varierar från projektledare och utbildare till rådgivare. Företaget värdesätter att bibehålla en hög kompetensnivå varpå samtliga medarbetare kontinuerligt får möjligheten att genomgå interna individanpassade utbildningar. Pector AB stödjer kunders affärsprocesser med effektiva informationssystem och har sedan 2006 arbetat med affärssystem från Visma, andra produkter relaterade till Visma samt egenutvecklade produkter. Idag är Pector AB en av sveriges främsta Visma-partner.

ArbetsuppgifterI rollen som utvecklare arbetar du i en fullstack-roll och ansvarar du för applikationsutveckling inom Windows samt med integrationer mellan Visma Business och andra affärssystem. Arbetet varierar i komplexitet och du utvecklar i både Cloud, desktop och webbaserat. Du arbetar i nära samarbete med affärssystemkonsulterna, som driver kunddialogen där du ansvarar för att möta kundernas behov genom att ta fram ett utvecklingsförslag samt en tidsplan. Du ges även möjlighet att driva egna projekt där du får utlopp för din kreativa sida genom att utveckla nya lösningar kopplat till Visma Business. Som utvecklare på Pector arbetar du verksamhetsnära i syfte att ta fram kundspecifika lösningar. Du utvecklar med hjälp av C#, .Net och Microsoft SQL där du främst arbetar med backend-programmering.

Som utvecklare på Pector erbjuds du ett helhetsansvar i hela processen. Pector AB lägger stor vikt vid personlig utveckling och du erbjuds en individuell utvecklingsbudget som sätts i samtåd med företaget.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet inom C#, .Net, Microsoft SQL eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i Cloud
  • Det är meriterande om du utvecklat mot affärssystem
  • Svenska flytande i tal och skrift
Vi tror att du som söker tar ansvar för dina uppgifter och säkerställer att det du levererar håller en hög kvalitet. Du kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Ditt tillvägagångssätt är lösningsorienterad, vilket märks genom att du på ett proaktivt sätt identifierar lösningar och arbetar för att säkerställa hög kvalité i ditt arbete. Vidare ser vi att du som söker har förmåga och intresse för att samarbeta med andra. Du har lätt för att se gruppen och syftet med helheten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utveckling, programmering, backend, frontend, IT, C#, .Net, HTML, Microsoft SQL, MsSQL, Visma Business, affärssystem, inhouse, konsult, cloud, Windows, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.