Utrustningsmekaniker / verkstadsmekaniker / maskinteknik

Utrustningsmekaniker / verkstadsmekaniker / maskinteknik

Har du ett intresse för tunga maskin och teknik? Söker du en arbetsplats där du erbjuds utveckling och en god gemenskap? Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll med Caterpillars maskinutbud.

Om företagetPon Equipment är en exklusiv leverantör och servicepartner av Caterpillar i Sverige och erbjuder ett stort utbud av maskiner för bygg och anläggning, industri samt gruvdrift. Företaget värnar om kvalitet och service i alla led och strävar efter att vara det bästa serviceföretaget i branschen. Pon Equipment befinner sig i en expansiv fas och söker därför förstärkning till sin verkstad i Göteborg. De vill att du som medarbetare ska känna en stolthet över att vara en del av företaget och de produkter ni tillsammans representerar. Företagskulturen präglas av frihet under ansvar och välutvecklade rutiner där du ges möjlighet till stort handlingsutrymme samt goda utvecklingsmöjligheter.

ArbetsuppgifterI rollen som utrustningsmekaniker arbetar du med att montera standard- och extrautrustning på olika maskintyper enligt kundens önskemål. Det innebär att du utgår ifrån kravspecifikation och utför bland annat installation av styrsystem, dieselvärmare samt montering av belysning och tiltrotor. Du ansvarar för att säkerställa att de nya maskinerna har den utrustning som kunden beställt och kvalitetssäkrar ditt utförda arbete genom egenkontroll. Därtill utför du dokumentation och rapportering av order där du arbetar med dator och annan utrustning. Du ingår i ett team där ni hjälps åt att tillsammans färdigställa maskinerna samt stöttar övriga mekaniker i verkstaden med reparations- och servicearbete vid behov. I rollen arbetar du på Pon Equipments serviceverkstad i strax utanför Göteborg.

Formella krav
  • Fordonsteknisk bakgrund och erfarenhet av fordon, entreprenad- anläggnings-, trailers-, jordbruks-, lastbils- och/eller fartygsmaskiner.
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på engelska såväl som på svenska
Vi söker dig som har en vilja och förmåga att driva ditt egna arbete framåt samt kan be om hjälp när det krävs. Du trivs med frihet under ansvar och får ofta höra att du är en pålitlig person. Därtill har du vana av att strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera lösningar på bästa sätt. Vidare har du förmåga att anpassa dig i samarbete med andra och har en vilja att anstränga dig för att hjälpa kunder och kollegor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utrustningsmekaniker, verkstadsmekaniker, servicetekniker, montör, maskin, fordon, entreprenadmaskin, anläggningsmaskin, jordbruksmaskin, lastbilsmaskin, fartygsmaskin, felsökning, montering, reparation, underhåll, el, hydraulik, mekanik, Caterpillar, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.