Utrullningstekniker / Onsite-tekniker

Utrullningstekniker / Onsite-tekniker

Är du en teknisk person som trivs med eget ansvar och att arbeta praktiskt med varierande arbetsuppgifter? Vi söker dig som är på jakt efter en meriterande roll där du arbetar självständigt ute hos kund.

Om företagetBravura söker för en kunds räkning medarbetare för ett utrullningsprojekt. Företaget är ett globalt IT-konsultbolag som levererar tekniska lösningar och tjänster inom drift, övervakning, underhåll, affärssystem och informationssäkerhet. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterSom tekniker ansvarar du för utrullning av mjukvara ute hos kund. Arbetet innefattar allt från uppgradering av serverar, installation och ominstallation av datorer, konfigureringar till underhåll och reparation av teknisk utrustning. Du arbetar med teknisk utrustning i form av kassasystem, skrivare och nätverksutrustning. I ditt arbete som utrullningstekniker tar du hjälp av noggrant beskrivna manualer och instruktioner. Därtill finns det en supportfunktion som stöttar dig vid behov. Du arbetar 80%, måndag till torsdag där du utgår hemifrån.

Formella krav
  • Tekniskt intresse
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • God svenska
  • Meriterande med utbildning inom IT eller teknik
Vi tror att du som söker tjänsten tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Det är viktigt för dig att utföra ditt arbete enligt instruktioner och att du slutför det i tid. Vidare är du uppmärksam, tillmötesgående och anstränger dig för att leverera lösningar till kunden

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i fyra månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överrenskommelse, senast 7 januari
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, IT-tekniker, nätverk, nätverkstekniker, tekniker, teknik, el, elektronik, heltid, Göteborg, underhåll, reparation, mekaniker, underhållsmekaniker, reparatör, installation, larm, passagesystem, porttelefon, service, fälttekniker, fiber, tele, brandvägg, servrar, onsite, service
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.