Utesäljare / Junior säljare / Teknisk säljare

Utesäljare / Junior säljare / Teknisk säljare

Är du i början av din karriär och vill få chansen att kombinera din tekniska kunskap med försäljning? Vill du vara med på en tillväxtresa där du får möjligheten att utvecklas?

Om företagetEndress + Hauser AB är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Företaget ingår i en familjeägd, internationell koncern. I Sverige finns cirka 40 medarbetare på huvudkontoret i Solna och övriga kontor i Malmö, Sundsvall, Norrköping och Göteborg. I denna roll kommer du att utgå ifrån Göteborg och arbeta i region väst.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk säljare ingår du i ett nationellt säljteam om 16 personer. Du arbetar med distrikt Väst vilket innebär ett geografiskt område som rör sig från Jönköping till Halland med fokus på Göteborg med omnejd. Du blir en del av gruppen i Göteborg som idag består av tre medarbetare varav en säljare. I huvudsak kommer du att bearbeta och utveckla befintliga kunder, bland annat inom området Olja och Gas, i syfte att sälja både företagets produkter och tjänster.

Formella krav
  • Avslutad teknisk utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller kemiteknik
  • Erfarenhet av försäljning
  • Erfarenhet från tekniskt arbete, gärna från processindustrin
  • God datorvana och erfarenhet av arbete i affärssystem, gärna SAP
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska
  • Körkort B
Vi tror att du som söker tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är duktig på att planera, genomföra samt driva ditt arbete självständigt framåt. I rollen har du många interna kontaktytor, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare tror vi att du har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer på ett genomtänkt sätt. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder och kan ta egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Endress + Hauser AB. Bravura och Endress + Hauser AB önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

säljare, sälj, teknisk säljare, försäljning, kunder, teknik, process, processindustri, maskin, kemi, olja, gas, industri, mätinstrument
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.