Utbildningsansvarig / samhällsbyggnad / bygg och anläggning

Utbildningsansvarig / samhällsbyggnad / bygg och anläggning

Har du erfarenhet inom samhällsbyggnad och vill vara med och utbilda nästa generation? Vill du ha ett flexibelt och stimulerande arbete? Du erbjuds en roll med spännande utvecklingsmöjligheter i ett växande bolag.

Om företagetNembo startade 2016 med ambitionen att förse arbetsmarknaden med teknisk kompetens inom bygg och anläggning. Nembo utbildar blivande tekniska konsulter för ett flertal yrkeshögskolor i Sverige och konsultar även inom mätteknik och byggledning. Företagets mål för 2019 är att fortsätta växa inom affärsområdena Mätteknik samt Utbildningar och Kurser där de även har tillväxtmål för företagets nya affärsområde Fastighetsoptimering. Nembo värdesätter en skön atmosfär och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen.

ArbetsuppgifterSom utbildningsansvarig är du företagets ansikte utåt och reser runt i landet för att hålla utbildningar inom bygg och anläggning till exempel inom byggproduktion samt ROT (renovering, ombyggnad och tillbyggnad). Du arbetar gentemot skolor i Göteborg med omnejd samt i Stockholm och Malmö, vilket innebär att du måste vara beredd på att resa i tjänsten. Du håller kurser cirka fyra dagar i veckan där du sedan arbetar en dag från kontoret i Göteborg. Kurserna du håller i varar i allt från två till sexton veckor och består av klasser på cirka 15 till 30 personer. Inledningsvis får du en gedigen introduktion för att på sikt kunna planera kurserna samt sätta upp utbildningsmaterial på egen hand.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning som byggingenjör eller inom annat relevant område
  • Erfarenhet från branschen, starkt meriterande om du har erfarenhet från en ledande position, exempelvis som platschef, projektledare eller byggledare.
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort
Du som söker tjänsten tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt är van vid att själv strukturera ditt tillvägagångssätt och planera ditt eget arbete. Din förmåga att skapa och hålla struktur i ditt arbete gör även att du kan prioritera rätt saker. Vidare har du en förmåga att få med dig andra och trivs med att tala inför grupp. Du är välformulerad samt har förmågan att lyssna in andra och anpassa dig till situationen.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Nembo AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utbildningsansvarig, utbildare, byggproduktionsledare, ROT, renovering, ombyggnad, nybyggnad, projektering, byggproduktion, grundläggande entreprenad, regelverk och föreskrifter, mark- och anläggningsteknik, samhällsbyggnad, byggingenjör, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.