Underhållstekniker / Fastighetstekniker till företag inom motorutveckling

Underhållstekniker / Fastighetstekniker till företag inom motorutveckling

Är du utbildad inom drift och underhåll eller el? Har du dessutom ett stort tekniskt intresse och vill bli del av ett företag som är en de branschledande aktörerna i motorutveckling? AVL erbjuder dig en utvecklande och spännande roll för underhåll av sina två motortestcenter.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att AVL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och AVL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företagetAVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor och motorer. De har cirka 10 000 anställda globalt distribuerade med huvudkontor i Graz och 45 dotterbolag världen över med utveckling i Sverige inom den skandinaviska verksamheten på dess motortestcenter. AVL söker dig som vill vara en del av verksamheterna i Göteborg samt Trollhättan, där de testar både förbrännings- och elmotorer.

ArbetsuppgifterHos AVL går du under titeln serviceingenjör och det är ditt huvudsakliga ansvar att ge teknisk support till provningsverksamheten och de fastigheter som AVL använder i sin verksamhet. Detta innefattas av att utföra service, underhåll, installationsarbeten, felsökning och reparationer samt dokumentation av infrastruktur och fastigheter. För företagets provningsverksamhet berör ditt arbete mätutrustning och separata styr- och reglersystem för dessa. Arbetet kopplat till fastighet omfattas av styr- och reglersystem för ventilation, värmesystem, säkerhetssystem och bränslesystem. Verksamhetens behov styrs till viss del av de kundprojekt inom motortester som företaget hanterar, där du är en teknisk resurs för att se till att verksamhetens tekniska utrustning fungerar och utvecklas enligt kundernas och marknadens förväntningar och förfrågningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning som underhålls- eller fastighetstekniker, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet som drift-, fastighets-, underhålls-, servicetekniker, industrielektriker eller likande roll
  • Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som har ett brinnande teknikintresse och som söker en plats där du får möjlighet att använda och utveckla dina kunskaper. Du trivs i en roll där du får ta stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Detta innebär även att du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Avslutningsvis är du noggrann och grundlig i ditt arbete samt har förmågan att hålla och skapa struktur.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg och Trollhättan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: underhållstekniker, fastighetstekniker, drifttekniker, industrielektriker, servicetekniker, serviceingenjör, mätutrustnig, styrsystem, reglersystem, heltid, Göteborg, Trollhättan
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!