Tullspecialist / Import / Kvalitetskontroll

Tullspecialist / Import / Kvalitetskontroll

Söker du en roll där du får utvecklas inom importadministration? Är du nyfiken och drivs du av att arbeta självständigt? Dragon Port Foods erbjuder dig en möjlighet att få växa i en dynamisk roll med stort eget ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dragon Port Foods.

Om företagetLivsmedelsgrossisten Dragon Port Foods är ett familjeägt företag som etablerades 1989. De är specialiserade på asiatiska livsmedel och levererar varje vecka varor till hundratals restauranger och butiker över hela Sverige. Huvudkontoret med lager ligger i Mölnlycke utanför Göteborg. Hos Dragon Port Foods kommer du vara en del av ett familjärt företag som jobbar nära sina kunder.

ArbetsuppgifterSom tullspecialist är ditt huvudsakliga arbete importadministration och kvalitetskontroll. Du aviserar inkommande importvaror och utför tillhörande dokumentation och koordinering med interna och externa kontakter så som tullverket, speditörer, transportföretag och kunder. Vidare kontrollerar du att varorna har rätt klassificering, och att certifikat och att dokumentation är korrekt. Du arbetar nära personen som ansvarar för kvalitetskontroll och märkning av varor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av transportbranschen/logistikbranschen
  • God kännedom om tullprocessen
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Meriterande med kunskap i kinesiska, vietnamesiska, thailändska eller annat asiatiskt språk.
Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du tycker om att arbeta självständigt i en roll där du ges möjlighet att ta eget ansvar. Därtill är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Du är uppmärksam på detaljer, grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölnlycke
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Tull, tullspecialist, tullverket, administration, tulldeklaration, transport, intrastat, export, logistik, trafik, spedition, speditör, customs, customs specialist, Customs Compliance Specialist, Mölnlycke, heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.