Traineeprogram / Lärlingsprogram för blivande processoperatör

Traineeprogram / Lärlingsprogram för blivande processoperatör

Vill du få den ultimata starten i arbetslivet och är ute efter att få växa och utvecklas tillsammans med ett företag? För andra året i rad är det nu dags för Nytech lärlingsprogram på Nynas i Göteborg! Lärlingsprogram vänder sig till dig som vill tillhöra en familjär atmosfär där du får chansen att utmana dig själv.

Om företagetNynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas kontor och raffinaderi i Göteborg (där denna tjänst är placerad), i Johanneshov samt Nynäshamn (Stockholm). På Göteborgs raffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

ArbetsuppgifterSyftet med programmet är att du ska få möjligheten att lära känna Nynas Göteborg från grunden och få den plattformen du behöver för att fortsätta utvecklas och klättra inom produktionsavdelningen. Lärlingsperioden är på 12 månader där du i starten introduceras för en tydlig utbildningsplan för att du från början ska få så bra förutsättningar som möjligt i rollen som processoperatör. Som lärling erbjuds du kontinuerlig uppföljning och feedback från både Nynas och Bravura. Du kommer inledningsvis att gå på skift, under vissa perioder av lärlingsåret kan arbete under enbart dagtid att förekomma. Nynas har som målsättning att erbjuda dig en fastanställning i slutet av året.

Som processoperatörslärling arbetar du i ett av fem skiftlag med 24 timmars drift av komplexa processanläggningar för produktion av destillat och bitumen produkter. Ni arbetar efter givna metoder för att se till att produktionen sker på ett säkert och miljömedvetet sätt. Ni ansvarar även för att optimera processen, kvalitetsstyr samt övervakar anläggningarnas kondition.

Formella krav
  • Avslutad teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot processteknik eller högskoleexamen som sjöingenjör och/eller arbetslivserfarenhet inom området
  • God datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som söker är duktig på att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och kan på sikt tänka dig en ledande roll. Din personlighet utmärks av att du har en stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden, är noggrann och van vid att ta egna initiativ. Vi tror dessutom att du kan identifiera problem och har en lösningsfokuserad inställning. Slutligen tror vi att du som söker är en lagspelare som alltid hjälper till där det behövs.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Nynas. Bravura och Nynas önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Februari 2020
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lärling, trainee, lärlingsprogram, processtekniskt, sjöingenjör, processoperatör, processtekniker, skiftoperatör, processindustri, skift, ledare, oljeraffinaderi, karriär, utveckling, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Trainee
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.