Traineeprogram / Lärlingsprogram för blivande processoperatör

Traineeprogram / Lärlingsprogram för blivande processoperatör

Har du nyligen tagit studenten, kommer ta studenten eller är nyexaminerad från en processteknisk utbildning och vill få den ultimata starten i arbetslivet? Vill du också ta möjligheten att lära dig så mycket som möjligt i praktiken och växa tillsammans med ett företag? Nytech lärlingsprogram vänder sig till dig som vill tillhöra en familjär atmosfär där du får chansen att utmana dig själv.

Om företagetNynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas kontor och raffinaderi i Göteborg (där denna tjänst är placerad), i Johanneshov samt Nynäshamn (Stockholm). På Göteborgs raffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

ArbetsuppgifterSyftet med programmet är att du ska få möjligheten att lära känna Nynas Göteborg från grunden och få den plattformen du behöver för att fortsätta utvecklas och klättra inom produktionsavdelningen. Lärlingsperioden är på 12 månader där du i starten introduceras för en tydlig utbildningsplan för att du från början ska få så bra förutsättningar som möjligt. Som deltagare erbjuds du kontinuerligt uppföljning och feedback och du kommer att ha en nära kontakt med din skiftchef. Nynäs har som målsättning att erbjuda dig en fastanställning i slutet av året.

Som processoperatörslärling arbetar du i ett av fem skiftlag med 24 timmars drift av komplexa processanläggningar för produktion av destillat och bitumen produkter. Ni arbetar efter givna metoder för att se till att produktionen sker på ett säkert och miljömedvetet sätt. Ni ansvarar även för att optimera processen, kvalitetsstyr samt övervakar anläggningarnas kondition.

Formella krav
  • Teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot processteknik, eller examen som sjöingenjör
  • God datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som söker är duktig på att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och ber om hjälp när det krävs. Din personlighet utmärks av att du har en stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden, är noggrann och van vid att ta egna initiativ. Vi tror dessutom att du kan identifiera problem och har en lösningsfokuserad inställning. Slutligen tror vi att du som söker är en lagspelare och alltid hjälper till där det behövs.

Övrig information
Start: 3 september
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: lärling, trainee, lärlingsprogram, gymnasium, processtekniskt, sjöingenjör, processoperatör, processtekniker, skiftoperatör, processindustri, skift, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.