Trafikledare till Axess Logistics

Trafikledare till Axess Logistics

Lockas du av att arbeta i en miljö med många kontaktytor? Har du dessutom ett intresse för logistik och tycker om att lösa problem? Vi söker dig som vill arbeta heltid i en administrativ och kommunikativ tjänst som trafikledare hos Axess Logistics.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axess Logistics har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axess Logistics en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAxess Logistics är en ledande leverantör på den skandinaviska marknaden inom totallösningar för biltransport. De erbjuder skräddarsydda logistiklösningar och anpassning av bilar inom billogistik. Deras kunder är generalagenter och återförsäljare utav nya fordon. Här värdesätts kvalitet och effektivitet, alltid med kundens behov i fokus.

ArbetsuppgifterI rollen som trafikledare tillhör du ett sammansvetsat team i samma roll som du. Du har även nära kontakt med den övriga organisationen som exempelvis support-och kundtjänstavdelningen. Din uppgift är att på daglig basis optimera transporterna enligt kundernas önskemål. Vidare arbetar du löpande med att lösa de utmaningar som uppstår förhållande till kvalitet och utförande. För att ytterligare optimera transporterna har du daglig kontakt med chaufförer, runt om i hela Sverige, där du planerar och strukturerar deras transporter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
  • God systemvana, meriterande med kunskaper av Microsoft Office, Hogia Mobilast och/eller kartprogram
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom området
I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi tror att du som söker tjänsten har förmågan att prioritera, även vid perioder av högt arbetstempo. Du driver ditt arbete på ett självgående sätt och har förmågan att skapa struktur. Vidare är du en lagspelare som är trygg med att ta kontakt med nya personer i arbetet och vara drivande i dialogen. Därtill kommer du en förmåga att snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt i arbetet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!