Trafikledare / Logistik / Sommarjobb

Trafikledare / Logistik / Sommarjobb

Lockas du av att arbeta i en miljö med många kontaktytor? Har du dessutom ett fordonsintresse och tycker om att lösa problem? Vi söker dig som till en start vill arbeta heltid under sommaren i en administrativ och kommunikativ tjänst till Axess Logistic.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram till den sista augusti. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Axess Logistics. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetAxess Logistics är en ledande leverantör på den skandinaviska marknaden inom totallösningar för biltransport. De erbjuder skräddarsydda logistiklösningar och anpassning av bilar inom billogistik. Deras kunder är generalagenter och återförsäljare utav nya fordon. Här värdesätts kvalitet och effektivitet, alltid med kundens behov i fokus.

ArbetsuppgifterI rollen som trafikledare tillhör du ett sammansvetsat team i samma roll som du. Du har även nära kontakt med den övriga organisationen som exempelvis support-och kundtjänstavdelningen. Din uppgift är att på daglig basis optimera transporterna enligt kundernas önskemål. Vidare arbetar du löpande med att lösa de utmaningar som uppstår förhållande till kvalitet och utförande. För att ytterligare optimera transporterna har du daglig kontakt med chaufförer, runt om i hela Sverige, där du planerar och strukturerar deras transporter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
  • God systemvana, meriterande med kunskaper av Microsoft office, Hogia Mobilast och/eller kartprogram.
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom området
I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi tror att du som söker tjänsten är en stresstålig person som är van vid att arbeta i högt arbetstempo. Du är len självgående och strukturerad person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt. Vidare är du en lagspelare som är trygg med att ta kontakt med nya personer i arbetet och vara drivande i dialogen. Därtill kommer du en förmåga att snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt i arbetet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Trafikledare, trafikledning, trafik, transport, logistik, lastbil, gods, service, koordinator, administration, office, Hoogia, Mobilast, Göteborg, uppdrag, vikariat, heltid, sommarjobb
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!