Trädgårdsmästare / Trädgårdsskötsel / Anläggning

Trädgårdsmästare / Trädgårdsskötsel / Anläggning

Har du en bakgrund inom trädgårdsskötsel? Trivs du i en roll där du får driva ditt eget arbete framåt i en variationsrik miljö? Vi söker dig som med din kunskap och kompetens drivs av att leverera god kvalitet och service till slutkunden.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Pro Assistans. Det är en säsongsanställning med start i mars till och med sista oktober 2021.

Om företagetPro Assistans erbjuder högkvalitativa tjänster inom städ, hushåll och trädgårdsskötsel på flertal orter i Sverige. Företaget har ett brett tjänsteutbud inom trädgårdsskötsel vilket innefattar allt från mindre projekt inom växtplantering, gräsklippning, trädbeskärning till större anläggningarbeten. Pro Assistans har som målsättning att leverera tjänster av hög kvalitet, kunskap och god service till sina kunder. Kunderna hittar du bland både privat- och företagskunder där den större delen är privatkunder. Företagets huvudkontor ligger i Göteborg och de har även sex andra kontor runt om i Sverige. Nu söker Pro Assistans medarbetare till kontoret i Göteborg som täcker kunder inom Västra Götaland och Bohuslän.

ArbetsuppgifterSom trädgårdsmästare hos Pro Assistans består dina arbetsuppgifter av att utföra varierade tjänster inom trädgårdsskötsel ute hos företagets kunder. Arbetsuppgifterna innefattas av allt från gräsklippning, häckklippning, rabattvård, växtplantering, trädbeskärning, maskinunderhåll och till större anläggningsprojekt. Du har även en rådgivande roll där du är behjälplig och svarar på kundernas frågor om växter och trädgård. Vid behov samarbetar du med två kollegor i samma roll placerade i Falkenberg. Detta är en roll för dig som trivs att arbeta självständigt och varierat med nära kundkontakt.

Formella krav
  • Relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet av trädgårdsskötsel samt några års erfarenhet inom området
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Teknisk kunskap och god vana av hantering och underhåll av maskinpark
  • B-körkort och vana av att köra med släp
  • Meriterande med motorsågskörkort
Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir slutförda i tid. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. Vidare är du öppen för förändringar och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar.

Övrig information
Start: mars - oktober 2021
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: trädgårdsmästare, trädgårdsskötsel, trädgårdsarbete, gräsklippning, häckklippning, rabattvård, växtplantering, trädbeskärning, maskinunderhåll, anläggning, motorsågskörkort, säsongsarbete, Göteborg, Västa götaland, Bohuslän
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!