Testingenjör / Testare till Plejd

Testingenjör / Testare till Plejd

Vill du arbeta på ett innovativt företag i tillväxtfas? Lockas du av att arbeta inom test och vara en del av ett team? Vi söker dig till en tjänst som testingenjör till företaget Plejd.

Om företagetPlejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som använder den nya tekniken på rätt sätt. Under 2017 tog bolaget en stark position som en ledande aktör inom belysningsautomation inom Sverige. Plejd karaktäriseras av stort engagemang och hög kompetens med en kultur och värdegrund som lett till låg personalomsättning.

Plejd söker nu en testingenjör som kommer att utgöra en viktig del i deras expansion framåt. Tjänsten är en rekrytering, där du anställs direkt av Plejd.

ArbetsuppgifterSom testingenjör tillhör du teamet för hårdvaruutveckling och tillsammans ansvarar ni för att Plejds produkter levererar enligt förväntad kvalitet och prestanda. Plejds målsättning är att ta fram ett testsystem i syfte att skapa en testdriven utvecklingsprocess där dina huvuduppgifter som testingenjör är att kontinuerligt vara uppdaterad på produkternas utvecklingsarbete. I detta arbete ingår att ta ställning till vilken funktionalitet som skall testas, hur det skall testas samt implementationen av testen. Som testingenjör arbetar du nära utvecklarna och tillsammans arbetar ni för att ständigt produktutveckla samt för att säkerställa en hög kvalitet på produkterna och testmaskinerna. Här erbjuds du en möjlighet att få dela dina innovativa idéer och att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en kreativ miljö.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, gärna datateknik
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska
  • Det är starkt meriterande med kunskaper i svenska, hårdvaruutveckling, mjukvaruutveckling och/eller tidigare erfarenhet inom test
Vi tror att du som söker är en person med ett starkt tekniskt intresse som brinner för att agera och tänka problemlösande. Du har förmågan ta egna initiativ i ditt arbete, där du gärna kommer med nya idéer och arbetar för att hitta bästa möjliga lösning. Vidare trivs du i en roll som innebär att du samarbetar med andra och du ser positivt på att tillhöra ett team.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Testingenjör, testare, test, utveckling, hårdvara, hårdvaruutveckling, teknik, elektronik, elektro, mekanik, el, ingenjör, civilingenjör, rekrytering, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.