Testingenjör / Testare / Test Engineer

Testingenjör / Testare / Test Engineer

Vill du vara med och utveckla nästa generations batterilösningar? Hos Micropower Group blir du del av ett spännande företag i teknologins framkant.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Micropower.

Om företagetMicropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.

Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning på 750 MSEK och ett kraftfullt team på 350 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen och under 2021 rekrytera ytterligare 70 nya medarbetare till koncernen.

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Nu söker Micropower en testingenjör. Det är en helt ny tjänst, med placering i Göteborg, med spännande utmaningar. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

ArbetsuppgifterI rollen som testingenjör på Micropower ingår du i en systemgrupp som testar och verifierar samtliga komponenter i Micropowers batterisystem. Din huvudsakliga uppgift är att testa och verifiera funktionen i mjukvaran för dessa system. Testningen utförs på såväl komponent- som systemnivå genom manuella och automatiserade tester. Arbetet innefattar att utifrån testspecifikationer och testkrav utveckla automatiserade testmetoder, utföra systemverifiering av elektronik och mjukvara i systemen samt att kontinuerligt utvärdera och dokumentera testutfall. Arbetet innefattar även felsökning och utredning av systemen för ett kontinuerligt förbättringsarbete gällande såväl hårdvara som mjukvara. Här erbjuds du en möjlighet att få dela och utveckla dina innovativa idéer tillsammans med kompetenta kollegor i en kreativ miljö.

Formella krav
  • Universitetsutbildning på minst högskoleingenjörsnivå inom relevant område
  • God förståelse för elektronik och mjukvara i inbyggda system
  • Flerårig erfarenhet av testning på systemnivå (hårdvara och mjukvara), gärna inom batterisystem eller liknande
  • Erfarenhet av testautomatisering/automatiserade tester
  • God kunskap och förståelse för C, C++, Matlab, Simulink, Python och LabView är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska
Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du nyfiken och motiveras av att driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att testa på nya tillvägagångssätt och lära dig nya saker. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team och det är därför viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen så tror vi att du även trivs med att hålla ett högt tempo.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: testingenjör, verifieringsingenjör, funktionstestare, systemtestare, mukvarutestare, Test Engineer, automationstester, automatiserade tester, test, verifiering, testare, provare, elektronik, embedded, inbyggda system, funktionstest, funktionalitetstest, testautomatisering, hårdvara, mjukvara, hardware, software, HW, SW, LabView, TestStand, C++, C, Matlab, Simulink, Python, Electric Vehicle, EV, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!