Teknisk säljare / Account Manager / Fältsäljare / till Ingersoll Rand

Teknisk säljare / Account Manager / Fältsäljare / till Ingersoll Rand

Är du en person som innehar en god teknisk förståelse för maskiner / kompressorer / lufttryckstorkar samt gedigen erfarenhet av att arbeta med maskinförsäljning? Vi söker nu en etablerad Teknisk Säljare / Account Manager / Försäljningsingenjör som ska arbeta med rådgivande försäljning till kunder i västra Sverige / Göteborg med omnejd. I rollen förväntas du att självgående driva teknisk och tungt maskinorienterad dialog med kunder för att erbjuda bästa kundspecifika lösning.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ingersoll-Rand AB.

Om företagetIngersoll Rand verkar från Malmö i syd till Kiruna i norr. De förbättrar driftseffektivitet, sparar energi, förbättrar produktivitet genom innovativ utrustning samt erbjuder produkter och tjänster. Ingersoll Rands mångsidiga och innovativa produkter sträcker sig från kompletta luftkompressorssystem, verktyg och ARO-pumpar till materialhanteringssystem. Genom att tillhandahålla produkter, tjänster och lösningar förbättrar Ingersoll Rand kunders energieffektivitet, produktivitet och drift.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager är ditt huvudsakliga ansvarsområde att bygga relationer och finna möjligheter till förbättringar hos kund. Du jobbar med rådgivande försäljning och beskriver tjänster och produkter för att på bästa sätt kunna erbjuda affär. Du arbetar självständigt och strukturerat samt för dialog med kund för att tillgodose behov och optimera försäljning. Rollen innefattar allt från kartläggning och behovsanalys till utbildningar ute hos kund. Det möjliggör en chans till att se över kunds status av maskiner, service och underhåll. Beroende på kund anpassar du försäljningen och erbjuder skräddarsydda alternativ eller lösningar för just den kunden. Du jobbar med ett befintligt nätverk av kunder men också med nykundsbearbetning. Ingersoll Rand ser att du jobbar med långsiktig försäljning och lägger stor vikt vid att hjälpa kunder samt att bygga förtroende.

I rollen som Account Manager utgår du hemifrån och ansvarar på egen hand för försäljningen vilket medför att du behöver en grundläggande erfarenhet och trygghet i att självständigt driva, planera och effektivisera din tid. Du kommer därtill att ha löpande kontakt och stöd från Stockholmskontoret samt från dina kollegor i Göteborg. Du har ett nära samarbete med servicetekniker som du träffar regelbundet. Tillsammans diskuterar ni diverse möjligheter och utmaningar som kan förekomma. Företaget erbjuder en omfattande introduktion för att ge dig verktygen du behöver för att nå dina mål.

Formella krav
  • Teknisk utbildning och erfarenhet av liknande försäljning alternativt stort intresse för branschen och gedigen erfarenhet av maskinförsäljning
  • Tekniskt intresse inom områdena maskin / kompressorer / lufttryckstorkar
  • Kunskap inom områdena maskin / kompressorer / lufttryckstorkar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort
Du motiveras av att skapa affärer och är nyfiken och vetgirig att förstå och analysera kunders behov. Du är van med att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor. Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt, komma på egna idéer och sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med en servicetekniker ser vi att du trivs att arbeta individuellt men även i team. Vidare har du god förståelse för vad som behöver prioriteras och du kan enkelt strukturera upp din arbetsdag.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Omgående
Plats: Göteborg, ansvarar för Västra Sverige
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.