Teknisk projektledare till est mika:timing

Teknisk projektledare till est mika:timing

Gillar du sportevent och är en fena på IT? Nu har du möjligheten att leda projekt hos Nordens ledande aktör inom tidtagning och resultathantering för sportevent.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos est mika:timing.

Om företaget

est mika:timing är en av Nordens ledande aktörer inom elektronisk tidtagning och resultathantering för sportevent. De arbetar med kunder som Vasaloppet, Göteborgsvarvet och Svenska Triathlonförbundet. De bygger tekniska lösningar för onlineanmälningar, hanterar tidtagning och resultat samt skapar eventappar. Idag är de 7 personer på kontoret i Kungsbacka och det arbetar cirka 60 personer på moderbolaget i Tyskland. Här ingår du i ett socialt och lösningsfokuserat team där du erbjuds introduktion i arbetet samt stöttning av kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare ansvarar du för att samordna det tekniska arbetet innan, under och efter projekt. Du driver projekten från uppstartsfasen där du har kontakt med kund för framtagning av teknisk specifikation, kontakt med den interna utvecklingsavdelningen i Tyskland samt övergripande planering och test av systemen. Du konfigurerar deltagardatabasen och ser till att varje event har rätt setup. Under eventets genomförande finns du på plats som teknisk expert för att sätta upp och övervaka den tekniska installationen och bedriva resultatproduktion via din dator. Vid större event är ni ett projektteam där du får stöttning för att säkerställa den tekniska leveransen. Inledningsvis kommer du att få introduktion i arbetet och därefter ansvara för 15-20 events per år. De flesta sporteventen sker på helger runt om i Skandinavien, därmed kommer resor att ingå i jobbet under eventen. Övrig tid arbetar du från kontoret i Kungsbacka med löpande planering av projekten.

* Kontakt med kunder gällande behov och förutsättningar
* Planering och samordning inför event
* Konfiguration av databas och test av system
* Teknisk expert under event

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildningsbakgrund eller arbetslivserfarenhet inom data/IT/nätverk
* Kunskaper eller intresse för relationsdatabaser som MS SQL och/eller Oracle DB samt nätverkskunskap och kunskaper i Excel
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Körkort B
* Meriterande är erfarenhet inom projektledning och/eller eventbranschen
I rollen som projektledare arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid eftersom du har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vid behov kan du ändra ditt synsätt och förhållningssätt och tänka om. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag och har förmåga att växla upp eller ner beroende på arbetsbelastning.

Övrig information

Start: Januari
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: SQL, Projektledning, Javascript, it-koordinator, koordinator, projektledare, project manager, eventansvarig, ledare, IT, Oracle, MS SQL, databaser, TCP/IP, nätverk, infrastruktur, sport, sportevent, sportevenemang, est, mika:timing, heltid, Kungsbacka, HTML, CSS, Active Directory

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.