Teknisk lageransvarig / verkstadstekniker / godsmottagning / lagerarbetare

Teknisk lageransvarig / verkstadstekniker / godsmottagning / lagerarbetare

Trivs du som bäst med variation i arbetet och vill utveckla dina tekniska kunskaper? Lockas du av att få arbeta på en verkstad där du får möjlighet att arbeta självständigt? Vi söker dig som vill växa tillsammans med Haulotte Scandinavia.

Om företagetHaulotte är Europas ledande tillverkare av liftar och arbetsplattformar. På det skandinaviska huvudkontoret i Göteborg arbetar tolv personer fördelat på försäljning och eftermarknadsservice samt andra stödfunktioner. Här är du en del av en familjär stämning och arbetar över ett stort internationellt kontaktnät. Du erbjuds introduktion och ges möjlighet att utvecklas inom det tekniska området med möjlighet att avancera i företaget.

ArbetsuppgifterSom verkstadstekniker ansvar du för att ta emot inkommande och utgående leveranser av maskinerna. Du utför kvalitetskontroll, registrerar returer och sammanställer dokumentation av utrustning. Därtill arbetar du med att montera standard- och extrautrustning på nya maskiner enligt kundens önskemål. I rollen ingår även att felsöka, reparera och utföra underhåll på olika typer av liftar och arbetsplattformar med dator och verktyg som främsta redskap. Du arbetar i lager och verkstadsmiljö och ingår i ett team på sex personer där du får hjälp och stöttning med tekniska frågor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning inom fordonsteknik eller liknande
  • Kunskaper i Windows Officepaketet
  • Körkort B och Truckkort B
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på engelska såväl som på svenska
  • Meriternade är kunskaper inom svagström, hydraulik och mekanik
För att trivas i denna roll har du ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig mer inom området. Vi söker dig som har en vilja och förmåga att driva ditt egna arbete framåt samt kan be om hjälp när det krävs. Du trivs med frihet under ansvar och får ofta höra att du är en pålitlig person. Därtill har du vana av att strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar på bästa sätt. Vidare har du förmåga att anpassa dig i samarbete med andra och har en vilja att anstränga dig för att hjälpa kunder och kollegor.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verkstadstekniker, verkstadsmekaniker, servicetekniker, montör, lageransvarig, lastning, lossning, utrustningsmekaniker, maskin, fordon, lift, truck, arbetsplattformar, entreprenadmaskin, felsökning, montering, reparation, underhåll, el, hydraulik, mekanik, heltid, Mölndal, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.