Teknisk Säljare / Utesäljare till Murrelektronik AB

Teknisk Säljare / Utesäljare till Murrelektronik AB

Har du erfarenhet från elektronik eller automation samt vill arbeta i en aktiv roll ute hos kund? Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning och ser stora möjligheter inom automatiserad industri.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Murrelektronik AB.

Om företagetMurrelektronik förser marknaden med optimerade lösningar för samtliga områden inom industriell automation. Deras framgångar grundas på innovativa produkter, välutvecklad marknads- och kundkännedom, effektiv logistik och stor kvalitetsmedvetenhet. Murrelektronik grundades i Oppenweiler år 1975 och har idag en ledande position på både inhemska och internationella marknader. Deras strävan efter att bevara goda relationer har vuxit fram ur filosofin att kund alltid står i främsta fokus när det gäller hur företaget tänker och agerar. De håller sig alltid uppdaterade gällande deras kunders och marknadens behov när det gäller produkter, prestanda, pris, kvalitet, logistik och service. Murrelektronik är uppbyggt på innovation och flexibilitet, som stödjs av en samarbetsvillig ledningskultur med korta beslutsfattningsvägar. De är globalt verksamma med 50 bolag och har mer än 3200 medarbetare över hela världen - vilket ger dem ett snabbt och brett kommunikationsflöde.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk säljare jobbar du kontinuerligt med att utveckla kundrelationer. Du älskar att vara ute på vägarna och maximerar din tid genom att exempelvis boka in kundmöten på väg upp eller ner från ett möte. Du anpassar dig till kunden i fråga och rör dig naturligt i industriella rum såväl som i finrum. I rollen ansvarar du både för att utveckla befintliga kundrelationer men också för nykundsbearbetning. Då Murrelektronik AB har tydliga omsättningsmål blir din roll central i att uppnå dessa. Genom gedigen nykundsbearbetning bidrar du till din egen såväl till företagets utvecklingsresa. Du bearbetar företag av olika storlekar och drar likaså in affärer av olika storlek. Även säljcykeln ser olika ut beroende på kund och behov. Det kan exempelvis handla om en kund som har ett befintligt problem och är beroende av lösningen i fråga, i de fallen kan affären vara klar på en dag. I andra fall kan det handla om större affärer som tar uppemot ett år att slutföra. Vidare äger du alltid dina egna affärer, oavsett storlek.

Formella krav
  • Teknisk gymnasieexamen
  • Relevant erfarenhet från elektronik eller automation
  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Som utesäljare får du saker gjorda genom att agera snabbt. Du trivs i en miljö med högt tempo där belastningen stundtals kan vara hög. För dig är det självklart att ha kunden i fokus och du lägger stor vikt vid att göra kunden nöjd. Du är alltid beredd att göra det där lilla extra för kunden för att upplevelsen ska bli positiv. Vidare är du en person som motiveras av höga målsättningar och arbetar hårt för att nå de uppsatta målen. Du backar aldrig för en utmaning, vilket gör att du även fokuserar på din personliga utveckling. Genom att du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och din egen utveckling skapar du rätt förutsättningar för framgång, både för dig själv och för bolaget.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Fast + bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, Företagssäljare, Utesäljare, Säljare, Account Manager, Teknik, Teknisk säljare, Elektronik, Automation, El, Göteborg, Rekrytering,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!