Teknisk Applikationskonsult till ledande IT-företaget Powel

Teknisk Applikationskonsult till ledande IT-företaget Powel

Lockas du av att arbeta på ett av Sveriges ledande IT-företag inom energibranschen? Trivs du i en kundnära roll där du får ta eget ansvar? Powel Energy Management erbjuder dig en utvecklande roll där du snabbt blir en viktig del i företaget.

Om företagetPowel Energy Management är en ledande leverantör av affärskritiska mjukvarulösningar och tjänster till energisektorn. Powel Energy Management AB är ett dotterbolag till Powel AS, med huvudkontor i Trondheim och över 400 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Schweiz, Polen och Turkiet. Powel har en lång historia av utveckling och konsultverksamhet inom metering och smart energy och är etablerat hos en stor andel av energibolagen i både Norge och Sverige.

Är du nyfiken på att läsa mer om Powel är du välkommen till deras hemsida www.powel.com.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk applikationskonsult inom Metering är du nyckelpersonen mellan kund och produktteam och arbetar med konsultuppdrag och leveransprojekt. Du har ett nära samarbete med kund och arbetar med optimering av deras verksamhetsprocesser.

Du arbetar i Oracle-databaser och med SQL, med bland annat installation, konfigurering, dimensionering och optimering av Powel Meterings produkter och kundlösningar, samt medverkar du även vid framtagande av krav och rapporter.

Powel erbjuder dig en flexibel tjänst där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du tillhör något utav Powels kontor och arbetar ofta remote i kundens miljö, i ett nära samarbete med kollegor och kunder.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Kunskap och erfarenhet i Oracle och SQL
  • Du är bekväm i konsultrollen och har erfarenhet från projektarbete
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Meriterande om du har erfarenhet från metering/energibranschen
Din stora passion för att arbeta med kund och kundens verksamhet kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du självgående och affärsmässig och har förmåga att uttrycka dig på ett pedagogiskt och informativt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du genomför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet och du ser möjlighet i förändringar.

Övrig information
Start: enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.