Tekniker till Viscando

Tekniker till Viscando

Är du en person med stort allmänt teknikintresse? Lockas du av att arbeta på ett entreprenöriellt företag där du har goda utvecklingsmöjligheter? Hos Viscando erbjuds du en spännande roll där du snabbt blir en viktig del i företaget!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Viscando.

Om företagetViscando bidrar till säkrare, effektivare och mer hållbara transporter- vare sig det handlar om trafiken i staden, självkörande fordon, lager eller fabrik. Företaget utvecklar smarta sensorer och analysmetoder som bygger på moderna AI-metoder och datorseende. Dess kunder finns i både Sverige och ett ökande antal länder i Europa. Viscando samarbetar med forskare inom både trafik och självkörande fordon. Företaget hjälper trafikansvariga att fatta väl underbyggda beslut och spara pengar i verksamheten genom att forma trafikdata till beslutsunderlag, den nya kunskapen är till gagn för samhällets utveckling både i nutid och för framtiden.
Viscandos huvudkontor finns på Lindholmen i Göteborg och här arbetar idag tio personer. Hos Viscando erbjuds du att arbeta i en teknikfokuserad roll, där du får goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du med varierande moment där du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar hantering av sensorer och utrustning för mätuppdrag för att säkerställa att de fungerar korrekt. Därtill koordinerar du bokningar ut till företagets kunder vilket innebär kontinuerliga dialoger med kund, samarbetspartners och logistikföretag. Innan mätning skall utrustning förberedas och packas och efter mätning skall den kontrolleras och redogöras för nästa mätning. Övriga förekommande arbetsuppgifter uppgifter inkluderar service av sensorer, mindre utredningsjobb och underhåll av kringutrustning samt framtagning av ny kringutrustning. De flesta moment är praktiska och kommer innebära arbete med händerna och tunga lyft förekommer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad teknisk gymnasial utbildning alternativt tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort
Ditt stora tekniska intresse och din nyfikenhet för att lära dig nya saker kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. Vi ser att du är en person som på ett självständigt sätt kan driva dina arbetsuppgifter framåt och att du är en person som gärna delar med dig av idéer och förslag. Du har förmågan att arbeta noggrant och du värdesätter kvalitet i ditt arbete. Vidare är du utåtriktad och mån om ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, Lindholmen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, support, fälttekniker, teknik, trafik, innovativ teknik, heltid, Göteborg, rekrytering
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!