Teamleader till Göta Energi

Teamleader till Göta Energi

Är du en analytisk och affärsorienterad person som brinner för optimering och effektivisering? Är du därtill van att arbeta inom system och finner inspiration i att utveckla interna processer? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Göta Energi.

Om företagetGöta Energi är ett av de snabbast växande företagen inom den svenska elmarknaden. Med visionen om att vara Sveriges mest omtyckta elbolag har de tagit fram moderna lösningar för att förbättra kommunikationen med kunder, vilket de vunnit flera priser för. Här blir du en del av företagets Onboarding team som tillsammans ansvarar för konvertering, uppstart och försäljningskvalité i Sverige.

ArbetsuppgifterI rollen som Teamleader för Onboarding erbjuds du en varierad tjänst där du får chansen att ha en direkt påverkan på hela Göta Energi och Fortums försäljning och ekonomiska resultat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att driva projekt för att förbättra kundresan, optimera onboarding processer samt följa upp försäljningen kopplat till konvertering, kvalité och bortfall. Därtill har du personalansvar för en grupp bestående av säljare och administratörer där du följer upp och coachar i deras arbete. Vidare är du med och analyserar samt föreslår förbättringsåtgärder i hela säljprocessen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasialutbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet inom service/försäljning/projektledning
  • God dator och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du har en förmåga att få med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. För att trivas i rollen har du ett stort intresse för affärer och verksamheten i sin helhet. Slutligen har du en analytisk förmåga där du kan tänka abstrakt och komplext inom stora försäljningsorganisationer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!