Systemutvecklare till ledande tillväxtföretag

Systemutvecklare till ledande tillväxtföretag

Vill du arbeta i en entreprenöriell miljö där du får vara med att utveckla framtidens teknik? Har du tidigare erfarenhet av systemutveckling?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Micropower Lionova.

Om företagetSvenska Micropower Group är världsledande inom batterier och kraftförsörjning, beståendes av nio företag med verksamhet i Europa, USA och Asien. Företagen utvecklar, producerar och marknadsför en helhetsbredd av unika lösningar för optimerade batteriladdare, kraftförsörjning och moduler för litiumbatterier. Huvudkontoret är baserat i Växjö där även större delen av produktionen och andra funktioner är beläget. Micropower Lionova är baserade i Göteborg och står för R&D inom utvecklingen av litiumbatterier. För att fortsätta deras expansiva resa söker de nu efter en Systemutvecklare som kan bidra till deras tillväxt. Micropower Lionova är ett start-up bolag inom koncernen Micropower Group, vilket ger dig som anställd alla fördelar med att arbeta i en stimulerande miljö med framåtanda och samtidigt ha en stabil grund.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare hos Micropower Lionova kommer du att ingå i ett team med andra (batteri)systemutvecklare. Som systemutvecklare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för säkerhets- och integrationslösningar med applikationer samt ladd- och urladdningsstrategier av batterier. Vidare kommer du att definiera arkitektur och krav på företagets nya generation batterisystem. Du kommer att ta fram krav på konstruktioner utifrån existerande kundkrav och diskussioner med utvecklingsgrupper hos Micropower Lionovas kunder. Du kommer även att definiera testfall som används i företagets systemverifiering. I dagsläget utvecklar företaget nästa generations plattform och kommer fokusera mer på högeffekt och högspända batterilösningar för applikationer inom stationärkraft, fordon samt industriella applikationer.

Formella krav
  • Akademisk utbildning inom elektroteknik eller annan relevant inriktning
  • Arbetslivserfarenhet från relevant område, gärna av kravställning inom automotive-eller motiveindustrin
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Körkort B
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett start-up bolag samt har erfarenhet av högspända system, litium-ion utveckling och/eller funktionell säkerhet
Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen så tror vi att du kan hantera periodvis högre arbetsbelastning och trivs med att hålla tempo i ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, Sisjön
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutvecklare, mjukvara, system, utveckling, civilingenjör, teknik, mekanik, konstruktion, el, elektronik, batteri, producerande, tillverkande, kvalitet, analys, problemlösning, produkt
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.