Systemutvecklare / Programmering / Java

Systemutvecklare / Programmering / Java

Lockas du av att arbeta i en varierade roll där du får möjlighet att arbeta i flertalet olika projekt? Vill du vara med och bidra till en tillväxtresa? Här erbjuds du en roll med eget ansvar på ett företag som prioriterar god sammanhållning.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Inceptive har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Inceptive en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetInceptive AB verkar inom systemutveckling, testautomation och agil utveckling. Sedan 2006 har Inceptive erbjudit professionella IT-tjänster till sina kunder inom olika branscher som automation, bank och finans samt hälso- och sjukvård. På Göteborgskontoret arbetar idag 25 konsulter. Här blir du en del av ett team med god sammanhållning.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare arbetar du i projekt mot kund. Arbetet sker både inhouse och på plats ute hos kund. Som systemutvecklare arbetar du mot olika branscher med tekniska lösningar för att vidareutveckla deras verksamhet. Du utvecklar med hjälp av Java samt med data i SQL eller NoSQL. Arbetet varierar i komplexitet och tid beroende på uppdragets karaktär och längd. Du arbetar med Microservices architecture för att bygga tjänster samt med Cloud-plattformar i form av Amazon Web Services (AWS). I rollen får du möjlighet att påverka vilka uppdrag du brinner för och vilken bransch du vill vända dig till. Uppdragen utförs i Göteborg med omnejd.

Formella krav
  • Några års arbetslivserfarenhet inom Java och Microservices architecture
  • Hantering av data i SQL eller NoSQL eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i Cloud (AWS)
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta efter SCRUM
  • Det är meriterande med erfarenhet inom Linux och SpringBoot
  • Engelska flytande i tal och skrift, meriterande med goda kunskaper i svenska
Vi tror att du som söker tar ansvar för dina uppgifter och säkerställer att det du levererar håller en hög kvalitet. Du har en öppenhet för förändring och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt utifrån situationen. För att trivas i rollen ser vi att du har en förmåga och intresse för att samarbeta med andra. Du har förmågan att genomföra uppdragsintervjuer och att förmedla din kunskap för att säkerställa att du är rätt person för uppdraget. Som person är du idérik och kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor samt har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!