Systemutvecklare / Fullstack

Systemutvecklare / Fullstack

Är du i början av din karriär som systemutvecklare och vill arbeta brett med fullstack? Har du dessutom ett stort intresse för teknik och programmering? Då är rollen hos Goldpen Computing något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Goldpen Computing.

Om företagetGoldPen Computing har sedan 1993 levererat många olika system som framgångsrikt används av deras kunder. Tusentals personer har genom åren haft förmånen att använda produkter som utvecklats av företaget. GoldPen Computing ökar sina kunders konkurrenskraft genom att göra deras medarbetare effektivare. Med hjälp av deras erfarenhet och spetskompetens erbjuder de informationssystem anpassade till människan.

Företagets vision är att vara den ledande skandinaviska leverantören av mobila informationslösningar i utvalda segment. Goldpen Computing är ett företag som är en engagerad samarbetspartner för deras kunder och en stimulerande arbetsplats för deras medarbetare. Företagets arbete är baserat på en humanistisk syn på ny teknologi och fokuserar på att förse deras kunder med effektiva lösningar var än deras kunder befinner sig!

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare arbetar du huvudsakligen i projekt för att utveckla befintliga system och säkerhetssystem. Du arbetar främst med programmeringsspråken JavaScript, CSS, PHP och C#. Vidare arbetar du efter agila metoder och är med i hela kedjan från kravställning, integrering och testning. Därtill arbetar du i ett team med erfarna kollegor som har stor domänkunskap och kommer ha en senior utvecklare vid din sida som mentor under första tiden. Teamet du tillhör består av tre medarbetare och de samarbetar med hela företaget för att säkerställa att deras kunder får den hjälp som efterfrågas. Avslutningsvis förväntas du ta egna initiativ och vara kommunikativ.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Kunskap inom JavaScript, CSS, PHP, Java, HTLM och C#
  • Svensk medborgare
  • Akademiskt utbildning inom området datavetenskap, högskoleingenjör, systemutveckling eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Stort intresse för programmering
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
Personliga egenskaper värderas högt inom denna roll och för att trivas i rollen som systemutvecklare på Goldpen bör du ha ett brinnande intresse för systemutveckling och programmering samt drivas av att ständigt utveckla dina tekniska kunskaper. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Därintill tycker du om att arbeta självständigt i en roll där du ges möjlighet att gå din egen väg och du tar stort ägandeskap för utförandet av dina arbetsuppgifter. Vidare uppskattar du frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och bidra med idéer och nya perspektiv.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, backend, frontend, fullstack, webbutvecklare, backendutveckling, backend utvecklare, utvecklare, fontend utvecklare, fullstack utvecklare, javascript, php, C#, css, heltid, civilingenjör, högskoleingenjör, Linköping, Norrköping, Göteborg, Östergötland, Software developer, sowftware engineer, Java, HTLM, datavetenskap
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!