Systemingenjör / Embedded-utvecklare / Hårdvaruingenjör

Systemingenjör / Embedded-utvecklare / Hårdvaruingenjör

Är du i början av din karriär och söker en plats där du kan utvecklas långsiktigt? Wireflow erbjuder dig en roll där du får arbeta med den senaste tekniken, vara med och driva utvecklingen av bolaget och har möjlighet att utforska det som du är extra intresserad av.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Wireflow har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Wireflow en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetWireflow utvecklar, tillverkar och säljer elektronik och mjukvarukomponenter inom testning och mätning. De startade i Göteborg 2011 och idag har de kunder över hela världen som de erbjuder specialanpassade lösningar inom bland annat kretskortstestning, batteritestning och avancerade sensorsimulationer. De arbetar ständigt för att vidareutveckla produkter och skapa nya erbjudanden, ett arbete som de anställda är högst delaktiga i. Alla produkter görs i samråd med medarbetarna och det finns även möjlighet att själv komma med idéer och utforska dessa. Wireflow är måna som sina anställda och erbjuder dig en plats i ett kompetent team som jobbar med högteknologiska lösningar i framkant där du kan påverka din egen och företagets utveckling.

ArbetsuppgifterSom systemingenjör ligger ditt huvudsakliga fokus på hårdvarunära programmering inom främst LabView. Du arbetar i en stor variation av projekt, både med intern produktutveckling och mot kund, och tillsammans med dina erfarna kollegor arbetar ni för att ständigt utveckla Wireflows erbjudande. Som nyanställd får du möjlighet att följa dina kompetenta kollegor i deras arbete för att successivt ta dig an mer komplicerade uppgifter och egna projekt. På sikt arbetar du såväl i team som självständigt där du driver egna projekt från kundkontakt till produktion och leverans. Ditt tekniska intresse styr också din utveckling då du får möjlighet att arbeta med delar som du är extra nyfiken att lära dig mer om.

Formella krav
  • Högskole/civilingenjörsexamen inom relevant område såsom el, mekatronik, data eller mekanik
  • Det är meriterande med kunskaper inom embedded programmering som exempelvis Python, C/C++ eller LabVIEW
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag, du är flexibel i ditt arbetssätt och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemingenjör, hårdvara, mjukvara, embedded, programmering, utvecklare, programmerare, el, teknik, mekatronik, mekanik, data, IT, ingenjör, civilingenjör, högskoleingenjör, labview, python, c++, c
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!