System Analyst / System Developer

System Analyst / System Developer

Har du några års erfarenhet utav systemutveckling? Har du dessutom ett brinnande intresse för framtidens teknik och ser dig själv arbeta i ett innovativt företag? På RTI skapar man nästa generations teknik. Ta möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med ett Medtech-bolag i framkant.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att RTI har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och RTI en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.
RTIs önskemål är att frågor och ansökan går via Bravura.

Om företagetRTI är ett världsledande bolag inom tillverkning utav kvalitetssäkring för diagnostisk radiologi. 1981 uppfann RTI de första Quality Assurance (QA) systemen för röntgeninstrument och sedan dess har innovation varit kärnan i företagets filosofi. RTIs produkter används av sjukhus, tillverkare, serviceföretag och myndigheter över hela världen. Här ingår du i R&D-teamet som arbetat från kontoret beläget i Mölndal och där du tillsammans med kollegor arbetar i projekt med RTIs kommande molnbaserade produkter. Vi söker dig med erfarenhet av systemanalys och som söker möjlighet att ta ett stort ansvar i att vara bryggan mellan Product Management och utvecklar-teamet.

ArbetsuppgifterI rollen som System Analyst har du en tät dialog med Product Management och Utvecklar-teamet i organisationen. Du ansvarar för att identifiera, definiera och dokumentera kravspecifikationer och bidrar med dina kunskaper i arbetet kring systemarkitektur och programmering för RTIs nya molnlösningar. Detta är en bred roll där du arbetar med att identifiera internt och externt behov samt säkerställer hög kvalitet i processerna.

Formella krav
  • Några års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
  • Goda kunskaper i C#, Azure och REST APIs.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du drivande och ansvarstagande då du är den som i viss mån driver IT-projekten framåt. Då detta är en teknisk roll krävs det att du har både bred och djup IT-kunskap. I rollen krävs det att du är självgående och initiativtagande med förmåga att driva ditt arbete framåt på egen hand samtidigt som du besitter god samarbetsförmåga och anpassar dig till andra människor. Du har även känsla för vad som behöver prioriteras och kan göra den avvägningen på egen hand. Kommunikation är viktigt för dig och du har god förståelse för hur du kommunicerar med olika individer med varierande kunskapsnivå.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: system analyst, system developer, arkitekt, design, analys, kravscepfikation, programmering, utvecklare, C#, Azure, GIT, system request, test, software development, cloud
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!