Svetsrevisor / Svetsingenjör till Kiwa Certifiering

Svetsrevisor / Svetsingenjör till Kiwa Certifiering

Är du svetsingenjör IWE / IWT och trivs med att arbeta i en roll där du till stor del styr ditt eget arbete? Har du erfarenhet inom ISO 3834 och EN 1090? Vi söker dig som vill utvecklas och skapa mervärde för företag och på så vis bidra till Kiwa Certifiering fortsatta tillväxtresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kiwa Certifiering.

Om företagetKiwa Certifiering är ett komplett certifieringsbolag. De utfärdar certifieringar inom lantbruk, livsmedels- och byggbranschen samt systemcertifieringar. De arbetar i hela Norden, med lokala revisorer nära deras kunder. Kiwa Certifiering ingår i den globala Kiwa-koncernen som är verksamma i ett 40-tal länder med 4500 medarbetare och en omsättning kring 5 miljarder kronor. Kiwa är en stabil och väletablerad koncern som har som ambition att fortsätta växa. De beskriver sig som ett kunskapsföretag med korta beslutsvägar som investerar i sina medarbetare. Här ges du stor möjlighet till personlig utveckling och på ett företaget som är inne i en spännande expansionsresa.

Kiwas kärnvärderingar kretsar kring deras värdeord; ambitiösa, tillförlitliga och engagerade. Det är så de vill uppfattas och vara gentemot kollegor, kunder, leverantörer och myndigheter. Hos Kiwa erbjuds du stora möjligheter att ta egna initiativ och arbeta under fria tyglar. De är en organisation som ligger i framkant och söker dig som trivs i en entreprenöriell miljö.

ArbetsuppgifterI rollen som revisor ansvarar du för revision och certifiering av företag mot ISO 3834 och EN 1090. Du blir tilldelad ett antal kunder och bokar och planerar därefter in revisioner med kunden. Du arbetar med hela Sverige som arbetsfält och tjänsten innebär resor med övernattning cirka tre gånger i veckan i genomsnitt. Rollen innebär även ansvar för sammanställning av rapporter av de utförda revisionerna samt uppföljning av åtgärder med kund.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom relevant tekniskt område
  • Lead auditor-utbildning eller motsvarande
  • Arbetslivserfarenhet av ISO 3834 och EN 1090, meriterande med EN 15085
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen tror vi att du är kommunikativ och trygg i kontakten med kunder samt att du har förmågan att anpassa dig efter vem du möter. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt på eget bevåg. Du har ett strukturerat arbetssätt och är noga med att utföra revisioner, certifieringar och rapporter med hög kvalitet. Som revisor drivs du av utveckling och vill hjälpa företag att förbättra sin verksamhet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Företrädesvis Stockholm, Jönköping eller Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: svets, svetsingenjör, svetsansvarig, revisor, svetsrevisor, ISO, 3834, 9001, 1090, certifiering, IWE, IWT, materialteknik, maskinteknik, Göteborg, Stockholm, Jönköping, ledningssystem
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.