Supporttekniker / Onsitetekniker / Omgående

Supporttekniker / Onsitetekniker / Omgående

Är du i början på din karriär och vill hitta en roll där du kan utvecklas och växa inom IT? Är du en serviceinriktad, lösningsfokuserad person som trivs i en roll med eget ansvar? Här ges du utrymme att utvecklas i rollen som supporttekniker tillsammans med vårt kundföretag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFör vår kunds räkning söker vi en serviceinriktad supporttekniker. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterI rollen som supporttekniker är du ansvarig för den tekniska utrustningen på företagets lokala kontor. Det innebär att ditt arbete innefattas av installation, underhåll, felsökning, felanmälan av allt från datorer, mobiltelefoner, konferensutrustning, ljudsystem, skrivare, till nätverksutrustning. Du är delaktig vid upprättande av avtal gentemot leverantörer av teknisk utrustning samt vid inköp av hårdvara. Lokalt samarbetar du med supportfunktioner som reception och kontorsservice, och centralt samarbetar du med företagets IT-avdelning. En stor del av företagets användarärenden hanteras av Service Desk, innan de förmedlas vidare till dig. Det här är en roll för dig som trivs i en dynamisk roll där ingen dag är den andra lik och där du får möjlighet att bredda din kunskap och dina arbetsuppgifter.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom IT, nätverksteknik eller motsvarande inriktning
  • Några års erfarenhet av en liknande roll, exempelvis som IT-support, supporttekniker eller onsitetekniker
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi tror att du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du motiveras av att lösa problem och har du ett intresse för att dela med dig av din kunskap till andra. Du trivs stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Därtill strävar du efter att hjälpa dina kollegor på ett lösningsorienterat sätt och kan lösa frågor utan givna svar. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!