Supporttekniker till MacSupport i Göteborg

Supporttekniker till MacSupport i Göteborg

Har du ett brinnande intresse för IT och motiveras av att agera problemlösande? Har du därtill även arbetserfarenhet som IT-support av Apples produkter och vill ta nästa steg i karriären? Då har du nu möjlighet att bli en del av Macsupports växande team av tekniska konsulter i Göteborg!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att MacSupport AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och MacSupport AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

MacSupport är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Apple-produkter. Företaget är idag verksamma i hela Sverige och hjälper företag, skolor, kommuner och konsumenter med allt som rör Apple och IT-lösningar. Ett av deras affärsområden är konsultverksamheten där kunder på korta eller långa uppdrag tar hjälp av företagets konsulter för att exempelvis genomföra installationer, uppdateringar eller administrera molntjänster. Nu söker Macsupport en person som kommer tillhöra konsultverksamheten i Göteborg och kontoret är beläget i Västra Frölunda.

Arbetsuppgifter

I rollen som it-support erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att hjälpa företagets kunder med hela processen från diskussion till implementering av IT lösningar. Du installerar, uppdaterar och felsöker kundernas enheter samt administrerar molntjänster så som Microsoft 365, Dropbox, Adobe och Google. Därtill installerar och konfigurerar du MDM verktyg som Jamf och Microsoft Intune samt hanterar nätverk och lokala filserver. I tjänsten hjälper du kunder på plats likväl som på distans och ditt ansvar ligger i att guida kunderna tillsammans med ansvarig säljare för att hitta anpassade lösningar utifrån behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom IT-support.
* Meriterande med erfarenhet av support mot Apple produkter
* Grundläggande kunskaper i Microsoft 365
* B-körkort och tillgång till egen bil

För att trivas i rollen som IT-supporttekniker tror vi att du motiveras och drivs av att lösa problem och har en stark vilja att lära dig mer om IT. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, trivs i en stöttande roll och anstränger dig för att leverera lösningar. Då du kommer arbeta nära med såväl kollegor som kunder i en företagskultur som präglas av gemensam utveckling och kunskapsutbyte är du en person som tycker om och har förmågan att samarbeta med andra. Du har även förmågan att arbeta självständigt och under ett högt arbetstempo med en god struktur och kvalité i ditt arbete. Slutligen trivs du i ett omväxlande arbete och är flexibel i ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.