Student / extrajobb / deltid / administratör / finska

Student / extrajobb / deltid / administratör / finska

Söker du ett extrajobb där du arbetar utifrån din tillgänglighet? Lockas du av att arbeta i en självständig roll med administrativa uppgifter och vara en del av ett teamarbete?

Om företagetStanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter. Företaget sysselsätter närmare 40 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. På deras nordiska huvudkontor i Mölndal arbetar cirka 50 personer.

ArbetsuppgifterSom administratör arbetar du huvudsakligen med returer, krediteringar och debiteringar. I rollen erbjuds du även att hantera varierade leveransfrågor från både kunder och kollegor. Tjänsten är placerad på företagets nordiska huvudkontor i Mölndal.

Du erbjuds möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan utifrån din tillgänglighet. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08.00-16.00. Stanley Black & Decker ser det som positivt om du önskar stötta deras verksamhet under jul- och nyårshelgerna samt sommaren.

Formella krav
  • Pågående utbildning med examen tidigast HT-2020 eller annat deltidsarbete på minst 50 %
  • Goda kunskaper i finska i tal och skrift
  • Det är meriterande med erfarenhet av kundkontakt och administration samt vana av att prata i telefon
Du som söker har ett intresse att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du kunden i fokus och trivs med högt tempo i ditt arbete. Du drivs av att sätta igång nya uppgifter, har en god förmåga att hantera flera parallellt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Slutligen har du förmågan att ta egna beslut, även utan allt underlag, för att komma vidare i ditt arbete.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Stanley Black & Decker. Uppdraget är på deltid utifrån dina möjligheter att arbeta.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administration, administratör, orderhantering, order, back office, finska, student, extrajobb, deltid, sommarjobb, Mölndal, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.